誠意邀請cowsep巴打城下一聚

324 回覆
9 Like 0 Dislike
仆街

閱讀理解咁差仲話自己港大

刺客讀i大 係咁上下

屌你老母臭閪
大家如果果日冇嘢做, 有冇興趣過嚟見識下?

我驚你有牙牙?

我驚你有牙牙?

咁下星期四, 一月廿六日, 李嘉誠醫學院等啦~

我驚你有牙牙?

Ok

我驚你有牙牙?

Ok

記得係1100.
仆街

刺客讀i大 係咁上下

屌你老母臭閪

又話自己唔係刺客 做乜咁撚大反應屌你老母勇武夜黑刺客
仆街

刺客讀i大 係咁上下

屌你老母臭閪

又話自己唔係刺客 做乜咁撚大反應屌你老母勇武夜黑刺客

收撚皮啦屌你老母 咪屈鳩我
Cowsep真係好戇鳩

屌你老母臭閪
Cowsep真係好戇鳩

屌你老母臭閪

標準cowsep答案 屌你老母臭閪 成個阿Q咁

你覆佢就
「夠膽就同我鬥屌啦 垃圾」
假膠上位記
專業走數Cowsep Krazyeight
專業走數Cowsep Krazyeight

9n9
洗唔洗幫嚟食花生既巴打痴roadsign
聽日就係了, 好緊張, 到底cowsep巴打會唔會出現呢?
聽日就係了, 好緊張, 到底cowsep巴打會唔會出現呢?

出現 1:3
唔出現 1:1.000000001
買定離手
留名,求明天文字直播
一念素食 或一粥麵?
睇樣又會用返之前深水埗隻揪個招
話自己比人hack ac 自己乜都唔知

你地班友又食刺客
我晌度考慮緊聽日做唔做facebook live, 但係如果佢唔出現又冇咩好講.

另外, 仲請咗個神秘嘉賓, 不過佢話要知醒先會嚟, 大家求神拜佛要佢識得醒呀~
我晌度考慮緊聽日做唔做facebook live, 但係如果佢唔出現又冇咩好講.

另外, 仲請咗個神秘嘉賓, 不過佢話要知醒先會嚟, 大家求神拜佛要佢識得醒呀~

LM
block 左好耐
有冇懶人包
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞