[反屌是注定失敗的]祖雲達斯球迷區(29)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
幾時出番長袖 牙朗短袖真係差咁小小 唔到你唔信邪
下半場嘅表現其實都係老問題
體力下降得太快
人地一壓迫比真歷就斷晒成條中場
都唔係咁差既,六分係手作客曼聯和都ok,人腳又唔齊,贏一球咪放鬆d踢,呢場又唔洗博命既
影相個下保安都停一停比佢影 之後先拉走佢笑撚死
屌明明係件違法既事但變到好溫馨 好似兩個沖埋去攝鏡咁 最好笑係牙朗仲要揸機
輸比貝迪斯
下場都全力支持PSG 巴塞 貝迪斯
貝迪斯第二球入得好靚
曼聯主場0-1不敵祖雲達斯後,摩連奴讚賞了意大利球隊的防守,並稱斑馬軍團兩名正選中堅基亞連尼和邦路斯可以去哈佛大學開一門課,講授如何踢中堅。對此,哈佛大學的一名足球助教給出了回應,並提出了自己的建議。

TuttoJuve的報導稱,這位哈佛助教Francesco D’Agostino表示:“我考慮過這件事了,基亞連尼應該開一門醫學博士學位課。他的鼻子似乎已經傷過上千次了,應該為科學研究做出貢獻。”

“對於邦路斯,我認為他可以教授心理學課程。轉會米蘭一年後又回到祖雲,他的內心一定受了很大的煎熬。”

“不開玩笑了,我同意摩連奴的想法,這兩名球員是防守大師。如果能近距離觀察他們踢球的話,我的球隊肯定會較少失球。”
意式防守
拉佢走個陣細細聲講 轉頭send張相俾我
According to reports from England, After Cristiano Ronaldo & Joao Cancelo, Jorge Mendes could bring David De Gea to Juventus.

宜家啲報紙佬真好做
睇返西甲個積分榜先知貝迪斯原來九場先入得五球
傳屌帥今晚出阿朗 大巴 大盜
有傳打4231
3用costa dybala cudrado
睇埋呢場之後啲波就開始冬令時間
又ddg又pogba又martial
呢幾個月真係勁多煲水新聞
仲有Marcelo, James, Ramsey, SMS, de ligt, de jong, milenkovic
全世界加盟祖記系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞