[反屌是注定失敗的]祖雲達斯球迷區(29)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
梗係 大巴已經算係球會ICON 一定唔放得 之後貝係明日之星 大盜雖然放得 但放左買占士番黎冇理由要佢做後備 咁貝就變左冇乜出場機會
叫佢死開啲啦
夠做就算 反正大巴同貝貝兩個都後生有潛力 又夾熟隊波 要佢兩個好過買個占士番黎 其實以前睇皇馬個陣已經覺得占士唔係真係咁勁 我覺得佢係周身刀但冇張利個D 所以我一直都唔太鐘意佢 就算而家祖記我都唔太想佢黎 講速度佢又唔係好快 傳波直線又冇奧燒個D傳統10號咁穿越性強 力量又唔係好TOP 扭唔係突別好扭 要佢撐起中場線派牌又好似未夠好創造力 雖然靚仔之外真係唔覺得佢有咩突別
維度走唔多唔少有關,佢後上力勁,拜仁依家無一個中場做到
不過拜仁都係老問題換代太遲,依家仲用緊2R....
祖記係無球隊 icon 唔放得
重點係睇 D10 自己想唔想走
我諗佢都唔想走 而家有朗 有力爭下歐冠 出面球隊都廢左好多冇祖記咁有機會拎冠
好同意 冇邊個係唔走得,一生一世依家野都只係我地球迷一相情願
睇屌帥
馬神當初都唔想走
我最驚係屌帥搞到佢想走
但屌帥自己下季又跳船
如果圍住佢黎踢其實幾勁
佢啲後上射波幾準
打翼又成日出到有curve嘅波
只係啲first touch就真心麻麻
如果喺度一定會有用得著嘅地方
不過點睇我地買完都會賣dybala
所以都係不了
唔係準備賣咩,下個十號到貝仔了,生意長做長有
唔好賣大巴啦 真係feel到佢同朗係fd 希望朗會攬佢
但我覺得丙朗同貝仔frd得黎仲有d火花
睇新聞話貝仔係朗粉黎 平時都好似朗咁屋企有私人gym房操開keep住 踢番又似似地咁 所以朗一到祖記就話要住呀朗隔離
唔係準備賣咩,下個十號到貝仔了,生意長做長有
唔好賣大巴啦 真係feel到佢同朗係fd 希望朗會攬佢
但我覺得丙朗同貝仔frd得黎仲有d火花
睇新聞話貝仔係朗粉黎 平時都好似朗咁屋企有私人gym房操開keep住 踢番又似似地咁 所以朗一到祖記就話要住呀朗隔離

踢法

Marchisio's father/agent: "There are no regrets about what has happened. Three years ago, Claudio could have left to earn more money. In 2017, he said no to Milan despite an offer to double his salary. That was because he wanted to end his career with Juve, the team he loves. Things change in football though and I understand the decision of the Juventus management to rejuvenate the team.” @juvefcdotcom
Mario Mandzukic will renew his contract with Juventus, Currently expires in June 2020. There's also a serious possibility that he can close his career in black & white. [Gazzetta]
佢落場真係永無渣流攤
叫佢點打就點打
打後備又無怨言
真係好值得養到佢退休做名宿
其實祖咁多年都係放icon唔手軟架啦 球隊keep到實力就ok啦,支持祖真係唔好咁睇重呢d球員感情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞