[反屌是注定失敗的]祖雲達斯球迷區(29)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
所以摩佬應該會叫LKK頂死25
樂觀啲睇依家失分好過最後大直路先奶野,等屌帥同班大帝知自己有咩不足
輸心態
LKK唔驚,我怕針對性出費蘭尼就真係輸左大半⋯⋯
搵luke shaw都頂得贏25
宜家聯場失六球
除左第一場簡些路球十二碼
淨翻果五球全部都直接間接關佢事
球波唔止輸佢
成班人係到發夢
25再係眼神防守我驚馬達都頂贏佢
所以咪講五個失波直接間接都同佢有關
佢都係其中一個發緊夢嘅球員,唔通失波無佢份?
條友唔夠集中的確係事實,除左十二碼淨翻果五球都見到佢身影
打慣三後衛有人係背後幫佢執屎,而家無人幫就突顯左集中力唔夠嘅問題
打三後衛果兩場so far都打得好d
屌帥真係諗下點搞,係咪應該夾住can出佢,起碼多個勤力嘅翻黎幫下波

精華重溫
對基爾禾眼神防守

對帕爾馬跟甩

對薩斯索羅頂漏,雖然已經有意識跳頂,但都係喺佢個位失,我當非戰之罪

對拿坡里交個靚助攻俾人

對熱那亞成班集體發夢當個波出左底線,七打二都守成咁
下個post呢啲gif要置頂
今季失啲波幾乎全部係兩邊傳中﹑Bonucci 漏頂

4.5分
辣殺
雪下佢啦好心,啲防守hea到痴線都場場正選咁制
Bonucci簽左五年約呀
救命
呢球其實膠邦都係受害者
要怪就怪成隊
熱那亞條友又扮出界又扮得好真
其他人又大安旨意(球波其實係膠邦閂出去再滴滴下滴落底線)
一換出M子就見到M子重要性啦 5分真係亂咁黎
尋日果球七個守兩個都守唔掂
好明顯成班友完全唔夠集中
個個都抵屌
25都係一份子,點會係受害者
果下佢連起跳嘅意識都無丫
只可以講淨屌佢一個唔夠公道,但無屌錯佢喎
屌仔真係堅戇鳩
要攻既時候鳩出個4231陣
牙朗+3個左腳仔
冇配合冇分工
擺大個頭就算鳩數
比我教都好過佢
輸球咁嘅波之後就傻撚咗
換撚哂啲前場出黎就算
咁膠邦永遠係part of mistake 佢走唔甩o既

但呢球最關鍵個位 係比人o係底線撈番個波出黎
比人企定定睇住黎出 馬甸尼都死啦 係睇邊個唔好彩

唔係幫膠邦缷獲
而係隻獲要全隊咩

保方話過 佢最唔中意 自己救完波 無人補上解圍
咁呢球膠邦閂走左無人跟/補位 唔係佢責任噃 但佢身為隊長 佢要提場 點知佢又hea埋一份大安旨意
成個陣打機咁款
貝貝 哥斯達 c朗 大巴拿 比真力 賓達古
明明囧囧熱愛肌肉 傻Q左
Emre Can做甲狀腺結節檢查,有可能要做手術
哥斯達同大巴都未有態,屌帥應該都預左失分放佢地出黎攞下狀態打歐聯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞