[反屌是注定失敗的]祖雲達斯球迷區(29)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
25真係要讚
尋晚啲位置感超強
落腳又準
領先一球集中力下降就死得
好彩曼聯係魔佬下出名貧攻
換著對巴塞呢啲就等被反 cup
唔知點解無落Can名 如果唔係都可以換走b30
甲狀腺有事,可能要做手術
今季上陣10次的安利簡恩在周六球隊對熱拿亞一戰只當後備,球會發聲明表示他將進行甲狀腺手術,如無意外將缺陣對曼聯的賽事。
雖然祖記沒有表明他的缺陣時間,但預計將不會太耐,而在安利簡恩缺陣間,烏拉圭中場賓坦古亞將頂替其位置。(Goal.com)

Can子係咪唔食魚搞到有大頸泡
所以我琴晚預最差情況都要失一球嘔返2分出嚟
等我仲以為點解b30聯賽歐聯都有得出 原來係無人用
係丫,迪奶同佢傷左
正中場得翻場上果三個
搵啊b33頂一頂cm有無得諗
少年太年輕了,要多磨練,尋晚太多犯錯,係對面把握得差
呢d手術洗唔洗唞好耐㗎 希望星期日會見到佢
必要時調貝子去打mezzala囉
宜家唔夠青訓位,想買都難
Can同基奶 係咪都算易傷嗰d嚟
B30都頂到下既,不過佢琴晚下半場曼一玩高位壓迫就瘋狂助攻對面
當以為賓仔可以多d時間出果陣 迪奶就會神奇復出
係帶波定傳波定咩嚟?
唔係講笑睇到心都離咗幾離,因為次數都唔少
Marcelo insists ‘I haven’t heard about any offers’ from Juventus and that ‘no-one’s more Real Madrid than me’.
d體能唔夠頂全場
上場打熱那亞又係咁
https://www.bbc.com/sport/football/45941887

加利仔寫到我祖咁勁,我差不多場場睇又唔覺
People were wondering why Dybala had so much space in the first half, but it was because United concentrated on stopping Ronaldo.

His presence alone meant that, when the ball came near the box, defenders were marking him or watching him. That left Dybala spare on several occasions, not just when he got the winning goal.
下半場
佢o係右路 對方半場 立到個波
但係困局黎
佢好似挑波定推波 自己幫自己解圍 再回番去中間
個講波佬話佢一過二 實情係點睇唔清楚
咁對宜家嘅曼聯真係高一班嘅
尤其是老師真係同 C3 挾慣挾熟
撞正唔派膠嗰場一定呃到人
真拉空型球王
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞