[反屌是注定失敗的]祖雲達斯球迷區(29)

1001 回覆
16 Like 1 Dislike
個陣皇話黎香港我都諗住會衝 但最尾冇黎到
窮遊意大利睇波自由行要幾錢hkd
應該有啦有D元老級既祖迷應該都有去朝聖過 前兩年我都去過班拿貝朝聖 其實真係好靚好大 但感覺總係覺得球迷唔夠熱情 好少見到玩人浪 衰D講句去班拿貝睇波氣氛仲衰過去旺角場睇港足 不過入左波全場歡呼就大聲既咁多人 但唔入波個陣冇乜聲氣有時仲會噓自己友 但西班牙妹好熱情就真 一丁友去搵佢地唔識既合照都好肯影 有攬腰住影 但冇下文因為我唔識西班牙文佢地又唔係好識英文 應該簡單咁SAY HI BYE同比手勢影相就冇了
殘陣都贏
好想現在睇一次叫球員名
同埋意大利妹都好正
我諗1萬5內有找 坐阿聯酋去都係5k左右機票來回 去睇波當1k波飛 食宿唔大食唔要求高既 食下普通野同住青年旅館應該好平 仲有2-3k剩買手信 分分鐘仲有找
咁應該要了 3萬應該差唔多 不過我剩係迷朗 真係去既都係去意大利算 英超德甲冇太大興趣
半個月到應該走唔甩 歐洲個邊去第到好似唔洗好耐 不過計埋你去第到行下玩下咁就預鬆小小會舒服D 我個陣剩睇波同去左馬德里周圍行 唔係去左好多地方 就一個星期多兩日到
唔係旺季(雪季)皮半搞得掂
不固都靈酒店唔太多,亦唔平
住airbnb會平啲
我都係諗住住airbnb多
死獌狗
一個月係舒服D唔洗趕頭趕命
英超波飛好撚貴
呢隊波一縮我就驚
明明上半場㩒住黎打
下半場一縮就開始間唔中派吓膠
琴晚比真力有下好神
但LIVE睇唔清佢究竟做左乜
D精華LINK瓜哂
除咗轉守為攻d短傳有幾下失誤之外其實整體都守得好唔錯嘅 可能因為60分鐘之後開始無力又集中力下降所以都能夠理解
下半場班友一攰少左跑動就開始派膠
特別係b30,啲失誤真係睇到眼都突
普巴果球遠射無入真係執翻身彩
btw尋晚25比想像中打得好,起碼夠集中
另外辛祖同隊長都打得好好
比真歷有下斜線都好撚靚
而牙朗照舊無咩運,迪基亞真係上左身咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞