[年經] 一人幾個值得推薦嘅Android Apps (Root / Non-Root)

344 回覆
95 Like 8 Dislike
Xposed : MinMinguard (不過都係防唔晒連登啲廣告
原理: Send ARP packet去堆devices到 之後佢地會比你點左去連你部機 之後你再drop柒哂佢地堆packet
一個字典app叫lookup,如果見到文章有字唔識可以長禁highlight直接查嗰個字,不過得英英係免費

上面巴打有講magisk 有個module 可以無視廠限制裝其他廠嘅app,而samsung自家dictionary app都有呢個功能
An機用家不嬲都高質
巴打好勤力搵正app
皮已正
都已經好好架喇 比起adaway果d 佢係成個廣告刪走 而空白位都唔會留低係到
我用左xposed既其中一個module: zuper就可以用到payme
用到,magisk hide root
f-stop
介紹個Xposed module: Xposed edge
可以設定好多手勢功能同相關設定 絕對值得買埋pro版
quickpic 係支都cheetah mobile 開發
停係呢個位又㩒唔出去即係點
wifi man in the middle attack,等同一個network嘅裝置以為你先係個router,就搞到大家都連左去你到,全部上唔到網
搞唔到
Root咗刷咗rom都冇咩點玩module ,原來咁有用
宜家知都唔遲
reboot完一樣停係呢個位,我down過其它theme,跟住通列顯示安裝咗個主題,我禁到入去,但都用唔到
你係唔係Samsung 機呀?
S9+
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞