2019 HKU Taught Master

682 回覆
7 Like 13 Dislike
收到張account login details
想問佢係咪仲有個registration package會寄嚟
師兄報ft / pt?
我個EMAIL話下星期有information on course enrolment, 岩岩都REG左了
[文長慎入,有圖]港大舍堂欺凌Freshmen
https://lih.kg/acNHNQU
reg咗,但佢話要連埋張form寄去先搞到學生證,所以想問係佢寄嚟定係自己print出嚟
想問問咁多巴絲打 你地幾時交transcript比faculty
佢一出conditional offer比我就要交錢交transcript交回條,是旦一樣冇都lapse, 之後先收到official offer..

你係今年大學畢業所以未交到?
係吖 我係deadline 個日先比到faculty 仲等緊 official offer 同 reg email
咁咪冇得洗底
有無人仲未收到reg科資料

Offer 大神呢?

之前問過話八月中
又話有可能八月頭
我想請問做完online registration 洗唔洗online 搞埋student card

Email完全無提
我之前問過 佢都係咁答我
到宜家firm offer 都未收到
+1 firm offer 都未收到
想讀medical science, 之前未讀過, 唔知會唔會收
我有興趣呀, 但係完全冇background
唉 俾人reject 左Construction Project Management 好灰
有冇人報咗mph未有offer?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞