2019 HKU Taught Master

682 回覆
7 Like 13 Dislike
我好似4/3 報. Pt
想知你點知住年有報就收?
上星期email出左offer
要1星期內俾錢
有無巴絲知道
Written test 同 group in
大慨內容係咩?
睇下搵工有乜OFFER
無靚OFFER咪讀多年再扮FG搵多年
有冇人收到Real Estate interview?
之前個post係咪死左?
今年再報pt ENVM, 3/4 skype interview again
請問上年Skype係問/做啲咩 師兄🙏🙏
又係你師兄, 我12月都報左, 但到而家一D消息都無...
我 MPH 下星期都有一個10分鐘 Skype interview.
其實係唔係正正常常都收?
老老實實10分鐘真心睇唔到啲咩嘢
有冇人試過referee個report喺application deadline之後先寄到過去
會唔會dq我㗎
介唔介意講下幾時報..我12月報都無消息..
1月交齊哂資料連referee report...
你係做相關工作?
不相關
過多兩日打去問下先, 祝師兄今次成功
有冇巴打知道criminology往年大約幾時出offer
有無巴絲打去左clin psy interview
係咪出2nd in 電話表示收唔到
有冇人報master in Structural Engineering
Miss 左main round apply, 2nd round 係咪都冇咩機
想問出左unofficial offer 要等幾耐先有offical offer家
1個月
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞