[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(17) 今個post又可以推幾耐?

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
【T貓台】部落戰從失誤中學習 EP#15 | 慘敗x賽後檢討
純粹技術分享指導, 並無惡意/問責, 只係想大家一齊進步, 去片!!
https://youtu.be/KchrjsY8aPw

如果你喜歡我的影片,請幫忙按個「讚」、「分享」、「訂閱」,歡迎大家在下方留言或加入【T貓吹水群】一齊研究皇室戰爭
【 直播/影片: YouTube.com/TeRrYxGaming
【 FB專頁: Facebook.com/TeRrYxGaming
【 FB好友: Terry CR】
【Telegram: T貓吹水群】交流遊戲資訊 (影片內有QR Code)
佢跟伐木尾clone 掂到塔 可以即爆塔

通常用來守hog守大皮落
守完用球/大骨/伐木坦到掂塔
單體係唔勁

d主流deck正路跟Mk/巨人/石人尾
仲未爆POST
唉 睇片話night witch最廢 我上次抽箱冇strike到𨍭走佢 砌過套deck又有排搞
夜女勁喎 點會廢
慣了, 而家算熱鬧返
其實隻驚好balance
邊到有廢卡
最廢咪加農或者炸彈塔
其他都有定位呀
cannon係jack手上變左神卡
巨人哥布林小屋狂暴公主 收人 42/50
4600分入得
有冇玩hog rider巴打 telegram交流下
迷失的羔羊@@hk
hk local top 10
主會迷失 4900+ 新加入朋友仔請加入telegram group
二會迷路 4000+
三會迷途 4300+
四會迷踪(只捐求卡, 唔開部落戰) 3800+
未必係最強,但一定係全港最團結, 最熱鬧既公會
歡迎凝聚力強, 活躍, 中意吹水, 中意同其他公會玩友誼賽既大家加入
公會部落戰連開, 希望所有人打齊2日既部落戰~ 有興趣加入一個熱鬧既公會一齊打拼的話, 歡迎加入羔羊既大家庭
4個公會共用一個telegram group
公會爆人, 分數差少少, 有心玩但申請唔到公會既,歡迎telegram我:nothisid
2000杯仲未有礦工

d代幣 係點換算金錢㗎?
幾多比幾多
無心機玩 儲錢好過
應該要你啲牌max咗level
你再抽到呢啲牌先變錢
或者你試下張全部幣谷晒落同一張牌到
有無人唔要電龍同我換?咩都換得
If a player already has 10 tokens of a rarity, further tokens received from Special Event Challenges/Global Tournaments and Clan War Bounties will be converted to Gold (250 for Common, 500 for Rare, 1,000 for Epic and 2,000 for Legendary). Tokens refunded by canceling a trade or purchased in the Shop can surpass the limit without being converted to Gold.
10cost 3槍
我副牌有落三槍
變相比佢nerf左

有冇巴打識用左邊牌打右邊
部落戰抽中就認命
我3千都未有啦
一開波拉左人地隻礦工開主塔先 之後毒墓輪迴 骨碑置中
其實人地唔開兩路玩就無咩壓力
三槍最後都比人nerf左
我第一張max lv 卡丫...
之前升卡圍繞著三槍黎升
而家又要重新黎過

求巴打幫下眼
睇下可以轉乜野陣好
求咩卡好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞