[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(17) 今個post又可以推幾耐?

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
重製前治療藥水
衣家寶箱解鎖速度免費有兩倍速應唔應該狂用石開
你有多餘石咪開
當然 邊有人一定贏得晒.
10石通常贏8,9勝都ok
得一兩勝係未唔好打
有課開金既10石算得係啲乜
照打囉, 打打下就有進步
2v2 配對機制弱撚智

我12lv時 經常性配到10-11lv隊友,然後11本打12本
當配番12lv隊友,對面就兩個13lv,點都係低lv過對面,未試過配到高lv隊友
仲試過 配到2lv隊友,打兩個12lv

依家13lv,諗住唔會再發生呢d on9野,屌你老母頭先果場配到9lv隊友,打對面兩個13lv
呢隻game係咪痴撚線,想輕鬆打2v2儲冠都唔撚得,焗人走場棄game
有冇超騎皮卡組可以參考下
4300有人收嗎
隻game係咁撚on9
例如你個牌組係比大皮克死打1v1會場場配到大皮
打撚到個人好撚燥底
睇開啲
無課tournament7勝抵唔抵買bonus獎 啱啱有大箱
定係gold rush洗抵d
7勝少左啲, 中意既都可以開
咁遲下12先
香港CR部落
香港CR部落(分部)
香港CR部落(2分部)收人
香港CR部落:4400杯或以上 (大部分卡需要11等級或以上)
香港CR部落(分部):4000杯或以上(大部分卡需要10等級或以上)
香港CR部落(2分部):夠等級而又想打部落戰的可以加入,一步一步升至分部/主會。

有whatsapp群組。

常開部落戰,部落團結,常捐卡,打左集卡日的請務必完成部落戰。
{肯定: 賽季第一名寶箱 傳奇卡x1}
巴打入唔入clan一齊玩
三鎗已死 又要升過哂啲野
轉石人有咩好陣?
上季新三槍 一水骨 獵人 刺客 攻城鎚 水塔 野人筒 冰人 果套
三槍轉火槍手 好似又有得玩下
不過我唔識用 比識玩既2.6水豬屌著黎打
慘得過三個AI
卡係3400杯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞