[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(17) 今個post又可以推幾耐?

1001 回覆
1 Like 3 Dislike

主力升緊呢套 想問仲勁唔勁同埋d低lv卡應該換咩用住先好?
係咪已經冇人玩呢隻驚
而家呢套少人用左
因為有套而家係更平衡既存在
而家比較常見既係

但我自己唔太鐘意6蚊 因為好易比人賺水解
例如箭雨 輕鬆3水解你5水

所以我自己就鐘意用下面呢套

但作為過來人
我覺得新手 三槍牌組可以升到9lv玩下挑戰
但勸你天梯最好 唔好玩三槍
天梯係一個屈等級既地方
而三槍牌組 更加係食lv 食到痴線
未夠13lv 三槍 我驚你會比人用高1級既火球炸到棄game
要玩 真係要有決心 要用好多時間投資升上去
但到你升到13lv三槍
你又會發現攻城鎚個lv跟唔到三槍個lv
結果做唔到避雷針 比大電炸到hihi
水塔唔夠lv 比人用火球炸仲要倒蝕一費
冰人唔夠lv 連蝙蝠骨仔都炸唔死
卡左係1500位
有, 但好多公會都自己有group, 少左人上呢到討論就真
2000盃之前都可以睇下自己中意玩咩卡組, 可以留意下tv/上https://www.deckshop.pro/人地點組
新仔lm
我都想玩刺客但係冇 同埋重升一隊卡真係好鬼吃力
而家主要想用礦工升一套牌出黎,因為用呢套打天梯打到3800就比人屈lv屈到hihi咁,又唔想玩呢套r塔流先轉
呢套牌有5張紫傳, 你唔課金齋換卡都需要時間升上去, 我建議少課/無課玩家砌deck都係1傳 1紫 2橙 4白卡咁去組, 咁樣升卡既壓力會細啲
想用礦工升一套牌既話
可以試下我小號呢套
級數同你差唔多

打上4000分果條路
場場火法 唔知係咪想系統制裁
不過呢套打等壓既巨人同石頭人要有定心理準備屌老母
呢套我除左礦工火球其他牌都低lv到仆街
如果呢個係你大號
升到9lv 先都冇壞
遲早都要升
2600到有冇clan入
求奇入住啲細clan先, 而家好多公會最低都收4000盃
呢度有無tg群吹下水或者討論下架
有, telegram我: nothisid, 我俾link你
新手1800分岩岩抽到Xbow,依家仲有無人玩xbow?
me
巨人哥布林小屋狂暴公主 收人 42/50
4600分或12級城就入得
依家部落分數3272
好傾得 好多人捐卡
你仲唔黎?
我玩開石人複製 有無同好

隻valkyrie可以用咩common代替 差咁多有排升
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞