[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(17) 今個post又可以推幾耐?

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
桶哥,火球,細電,三蚊,地塔,野豬,大骨,女武
應該求邊張升做十三LV先
一開波應該得6,7勝左右, 我諗
豬>3蚊>火球>女武>細電>地獄塔
因為隻game有平衡機制, 好正常
所以覺得升階就伏
隻game要時間去煲架, 急唔黎
雖然我覺得隻game有少少偏幫低費粉絲套 打壓高費流
隻game應該係想大家互相過招磨下磨下咁, 而唔係一波推爆
一波推爆 大皮石球精蠻.....
其實真係唔會
粉絲無想像中咁易玩
反而石頭人全滿真係好好爬分
或者我咁比喻:
石頭人 用學50分嘅技術 就可以打出80分嘅水平
基本上就係要學點樣賣血 同點樣組織一波

反而粉絲(桶/迫擊)
真係學到好精好精先可以打到好勁
幾時換路快攻、要唔要心機桶前置桶防風桶、礦工位置、賣血要賣幾多、點樣out人地cycle、未到十費就搶節奏 等等
唉 好耐冇玩
果陣玩到9級 先得兩張傳奇 唔知點玩
是否砍掉重練
低費流好食LV低DD都唔夠打
接住玩其實都無乜唔同
但石人要全滿 要課好多呢
同我同級果啲 啲卡高我1-2lv 又勁多傳奇
成日比電磁炮屈機點樣打電磁炮最好
之前比人用細電殺弓箭手都好灰
終於衝到上九階,十階同打後已經無咭想要係唔係唔好再衝上去
多d卡 留低arena屈lvl有咩意思 上到就上啦
諗住武神桶全滿等再上去
4500就冇力亂, 去打10石死練2.6練下基本功算
今季用三槍打上去 特別有成就感
【T貓台九點首播】6400+低水流高手 FH 骨球迫擊炮礦工分享
上個月邀請到6300+外號表情之鬼Nathan, 分享他的迫擊炮牌組大受歡迎, 影片重溫: https://youtu.be/ycdJcNixqvE

今次邀請到另一位6400+低水流高手FH, 分享最新Meta迫擊炮牌組, 這季配上骨球搶攻... 節奏更緊湊, 換路能力更高, 整體上更加煩膠!!
影片連結: https://youtu.be/TV34C_4CCkM
你開新ac 都會係咁 信我
有無諗過要幾耐先全滿
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞