[I/A] Clash Royale 部落衝突:皇室戰爭(17) 今個post又可以推幾耐?

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
有無人互換傳奇 有5幣
我要地龍/礦工 骨召得1張 無天狗,木工
另外有無公會收3500杯 要有clan war打的
究竟贏9場CRL個啲天才定負碌,根本個兩副DEP無可能打成平手,明明實力差天共地
唔明你講咩
今次平衡更新痴撚線
你講冰凍 同 儲水器?
繼續去壓榨 3槍 基本上都係3槍deck 先儲水架啦依家
之前水塔個血量已經減低, 今次咁nerf真係on9
仲有已經都年乜人用帶水塔既三槍
會友鏢局 招募熱血鏢頭

主會 - 4900盃
分號 - 4600盃
叁號 - 4300盃
肆號 - 休閒分會

招募好戰/長期刷Challenge
挑戰成功達12勝或以上之玩家
共同為ClanWar而戰

以禮待人 無禮即踢

歡迎打開金/紫色聯賽公會加盟
一齊刷紫一箱
12月更新分析 - 三槍又中槍 | CRL 冠陣牌組挑戰
重點分析聖水收集器之影響
聖水收集器: 不會再出現在起手卡牌中
影片重溫: https://youtu.be/BuvTmAvAw2M

雷電飛龍: 生命值降低5%,首次攻擊出手速度減慢
皇家衛隊: 聖水花費從8費降低至7費,攻擊速度從1.2秒降低至1.3秒
野蠻人滾桶: 範圍傷害降低5%
特斯拉電磁塔: 首次攻擊出手速度加快
弓箭手: 傷害提升2.5%,生命值降低1%
寒冰法師: 範圍傷害提升10%,生命值降低11%
巨型雪球: 範圍傷害提升14%
重新設計!冰凍法術: 冰凍效果持續5秒,對冰凍目標進行的首次攻擊可造成額外傷害
聖水收集器: 不會再出現在起手卡牌中

歡迎訂閱我的頻道
【 直播/影片: YouTube.com/TeRrYxGaming
【 FB專頁: Facebook.com/TeRrYxGaming
【 FB好友: Terry CR】
入唔入我個公會? 可以和你換傳奇, 我要骨召
我得一張 你第二張要咩
公會咩名 我朋友入
第二張有無冰法? 我可放兩張礦工 (沒地龍)
搵唔到 無冰法 第二隻OK?

有無電法? 入左clan 再傾
cd完 on得叫我
而家?
仲有冇人互換? 想要礦
香港部落:政政 收人 local 前20, 要求入line group, war day 50勝或以上,12本4900分玩家。
歡迎活躍,愛打友誼賽,又唔麻煩既你加入!

其實我係黎推下post
10點鐘世界賽 記得拎獎勵
ios唔見有supercell id
Ios 點解決設定無出現 super cell id 因為我綁過wechat is? 想拎表情包 唔該哂
上網查似因爲綁過wechat /game center
(exchange legendary token)
想要冰法
有刺客 電法 伐木工 grave 天狗

(exchange rare token)
想要mini pekka
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞