[ 大CHING] 車路士 對 利物浦 5

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
我就冇睇場波ge 唔知神軒踢成點 唔評論

淨係可以講係人地3個中場 好氣好力戰術執行力多之餘 有樣野完勝係 3個都用波好推進力強ge

玩到長短波ge球隊除左對中場控制節奏有幫助外 仲比到好大信心人 可以猜猜下 僵局一球波比穿前面

利3個工兵中場真係..

如果計作用同full team到

前面Ox 基達 邊爐逗住後面真係最撚fit
OX
高普仲停留係有分既喜悅度,我知係好開心,記者冇問佢做乜排咁既陣同換人遲大到,希望返利市後有staff出聲指正,唔好永遠停留係感覺良好,放眼下一場既層次

pep場場深刻檢討自己同球員
講真屌軒做咩
根本個正選陣正常唔會入唔到波
係比前面2個敗曬
睇哂雙方post interview , sarri conference 聽日再睇,goodnight

good job 車仔,利記排錯陣但態度好keep住壓上冇放棄
短短一段interview都分析到咁多野
上場入車狗狗竇見到咩激到利狗札札跳就開心今場仲唔掉翻轉,雖則今場我都唔多收貨
咁都算排錯陣
作客保守d 踢3個工兵中場都正常姐
Next game Manchester City
格食格
上季炒到哥狗懷疑人生
Psg個場中場殺哂又睇唔到
今場明明係前場敗家+trent亂標
咁都可以賴落軒
真係痴撚線
以事論事 今場軒有咩貢獻?
橫傳後傳我都明
但成日走死位又手指指 倒不如自己行多兩步比隊友多個傳波路線
哩啲咪真漢子囉,干地嗰啲就成日西面。
關乜事 P$G 果場怕對面速度快太條防線後啲 攻果陣防線無壓前中場有位 上落多空間傳波
今場高普個戰術為左加快前場個反搶 迫對面後衛犯錯 進攻時壓縮空間 防線推上左 對面防線又唔係退到好後 前面密質質 你後面得二個中堅 傳冒險波/推失就仆街 一定好迫難做波
所以直接傳俾二邊HOLD 等老母 同米拿插上黎幫波先係最好做法
冇ox 咪比人殺番
再加過1碼先入波既salah , 同唔肯落底既mane
迷ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞