[ 大CHING] 車路士 對 利物浦 5

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
踢返季初既基米母咪算

防守有VVD頂

以攻代守先係皇道
唔明點解基達可以咁少機會 跟本佢帶波起動個下可以穿左穿右 多番好多突破 唔係真係諗住成場波高Q大棍 睇住沙拿攞波真係燥9成比人拍甩 係頭廿分鐘叫似返上年
「今場__緊h14仲下下橫傳/回傳
斷送進攻機會 作用等於0
一換左keita即刻成隊生猛」

呢段係咪可以loop到h14掛靴
Sarri: “The match was beautiful. I think in the end the draw was the right result.”
對拿玻真係要輪換
特別米拿 最好直頭連意大利都唔去
真係就快chur爆佢了
有幾撚段距離呀
差d助攻啦
人地連攻去左邊都冇呀
唔撚係掛
軒係迷軒眼中真係做咩都自動有得加分
今場比金章牽制住,換左摩西斯之後jelly 都幾肯攻
如果前面文尼多d配合同返黎幫下波會好好多
今場出軒好合理啦
好多下都靠佢幫手去圍真世三
先頂得住
係進攻onlun79
軒廢還廢,但無理由用基達同佢比啦 打個位都唔同,唔通又屌基達守波無軒咁積極咩
基達d防守都唔係好得 一定要有個人係後面比佢上前
Klopp: "Salah is not injured. I know people will make a fuss of it. It was not Mo's best game of his career, 100%. But he constantly gets into situations and that makes him a world class player. He wants to be decisive."

電話佬咁都唔入
今場要屌mane都未到神軒啦
臨尾差d絕殺你喎
高普換人都係唔夠決斷
比高普睇清問題仲好 假設基達傷左中場點搞 人就買左 但冇可能場場踢足 vvd唔係到又可以點 呢d問題要諗
87分鐘出
Ok
講真keita好緊要
文尼成日入左中間
左邊長期得佢一個
硬推實比人夾死
又要顧住防守
進攻都唔期望有幾多貢獻啦
不過今場都有傳比沙短個下
係拎緊條中場黎比
軒米老vs 基米老

2個組合既擺位都唔同啦
雖然係咁屌軒橫傳王
但真心基米老咁出
我諗vvd+jg+ab 應該頂唔撚緊世三
利後備力量仲係差啲
我唔覺得鏝喺呢個情況會繼續狂攻
主場嘅話同意
作客big 6和到波已經好好
佢應該係想穩守先出軒,但軒一面對落後根本冇咩作用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞