[ 大CHING] 車路士 對 利物浦 5

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
好彩對面柏度出唔到
一球軟射 一球直情唔中龍
三個中場侵略性太弱冇人識引球推進

文尼咪要成日番中間攞波結果搞到中間塞車,左邊得返羅拔臣一個無人幫

其實基達可以解決到中場推波力不足嘅問題,不過廢中唔俾佢正選咁解
今場出軒真係讓左車狗大半場 算係咁了
上兩季都冇乜傷啦 係唔撚夾 唔肯逼 出親場都冇貨交
今季明顯有改善
同上季比真係兩個人黎
綿龍都算 文屁同沙拿真係幾低迷下
但係企位點會咁尻?
企埋自己友身邊要波?
再回彈俾自己友?

明白佢作用係放長波,但係好多時佢企位真心會噴血
都無咩點出都入到咁多波
預咗啦
都係贏緊波後備先出黎啦
佢d指揮交通同橫傳 係領先果陣真係可以做到控制節奏
屌你 要攻果陣都唔知佢做緊乜
最後一季囉 講到明最後機會 要佢用表現贏份約返嚟
是但交換一個中場換走軒,可能到我地贏
個2個神鋒真係好癲
SAS嘛
應該最後一球
Klopp on Sturridge: “I am so happy for him. Everyone is. When he came into the dressing room everyone was so happy.”

Klopp: “I think we made exactly one mistake and they used it.”
其實今場算好返啲,啲位都走到同配合到,係爭埋門嗰腳

力架就
問心,我覺得都係靠個人質素居多,hazard呢條友有心踢同無心踢兩個人
不過鏝去到車主場都未必贏
當年利波飛加價
個外國球迷反對
話利比咩我地睇?軒達神?

宜家諗起真係 果位球迷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞