[ 大CHING] 車路士 對 利物浦 5

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
VVD今日足足長傳咗20球
唔係條中場function唔倒冇人肯迎波, 佢會球球斬上去咩
順帶一提對熱刺嗰場佢淨係得5球長傳
連對mbappe都可以睇住黎食
金章安就濕濕碎啦
不枉高普寧願唔買人都要等佢半季
咁若果放得軒落場就代表佢包辦架啦
何況仲有個老母幫手
agger 傳完又唔現位 企係度手指指
希望高美斯響佢身邊快速成長
話哂都英人
打鏝應該冇車咁辛苦
其實都睇得幾準 一出手就七千幾萬買個下遊隊人腳 呢個價錢係豪門帶個人走都得
唔使希望 已經見到發生緊
已經留意左好幾球 特別對家迫到上黎就9傳比左右閘之後無左人
老實講今場戰術一開波無問題 係轉得慢 live po屌軒走係因為對面打防反 但佢正選係合理 高普就係想守好再靠前面3個攻 上半場都有機會 可惜個兩個毒撚

軒攻力就唔洗講啦 話佢守唔掂嘅 無講錯但至少好過基達 現時陣容下焗出佢 等到邊爐操好/基達防好d嘅話 軒就正式可以長坐

不過相比之下人地kovacic kante jorginho
冇計啦 出clyne仲死多幾錢 都要繼續俾時間taa交學費
ab 都好撚勁
今場失單刀個球 指尖都hi到少少
鳩美斯已經勁左好多
有vvd既影子嫁啦
最慘係修頓拎住啲錢都唔識用 而家廢撚到
ab唔係救到世三球單刀 一早比人kill左game啦
美斯佢會坐正國家隊正選
原來好龍門真係好緊要
vvd 就唔洗講啦連gomez都穩定同淡定仲要有埋推進係分波差少少
輸個球係taa個仆街谷左上去仲要票波 taa成日谷上去又冇貨賣
軒真係好保守 好似好怕自己傳失波,有幾球明明可一野向前,但永遠都揀最安全俾後邊

但其實落後緊,尤其對面留晒後面,唔駛太保守
幾球啦
仲有球金章安
真係好波
利年年過咁多錢比佢
佢都唔識用 好似放係銀行收息咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞