[ 大CHING] 車路士 對 利物浦 5

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
同埋搵CAN同老母比又係比喻錯誤
CAN係上晒腦坦克車咁衝上去, 老母係間唔中轉個身再分番出去, 軒係直接傳撚番畀後衛
體力下降啦
正確,軒真係打防反先好用
大半場時間文尼都唔落左路
Jelly上唔到同文尼配合
變相左路零攻勢淨係右路發動
後尾有後時間米拿拉左踢就好返d
開季前唔趕屌摩走都R晒頭
一開始都攻得好撚順
係前面狀態差把握唔到咋wo
未換基達之前

1. salah 2-3下埋門
2. 費奴頭球
3. mane 射門
4.沙短果球

呢d又唔計?
邊爐出到先諗
適應唔到上黎
大半季都可能唔洗點係英超見到佢
今場都算消耗幾大,唔換人又唔敢講頂唔頂得住
不過換入黎三個都伏伏地真係事實
踢利時就被利迷屌到反艇 踢車又被車迷屌到反艇
服撚咗佢
你要選擇性淨係吹奏一個先冇辦法
踢十鳩幾場垃圾波, 一場踢得好就係咁用嚟打J
高普同沙利係咪煙友黎
關係咁好既
Van Dijk had the most touches of any Liverpool player (110), contested 10 duels and seven aerial duels, made eight clearances, two blocks and two interceptions.
Georginio Wijnaldum was named in Klopp’s starting XI for the seventh time in a row in the Premier League this season and reached a Liverpool landmark as a result.

The Dutchman has now represented the Reds 100 times in all competitions since signing from Newcastle United in the summer of 2016 – the second-most at the club during that period, behind only Roberto Firmino (104).
佢打干爹果套做翼衛唔差
佢本身都唔係賣技術
之後你要用創造性中場既眼光去批判佢咁佢一定係廢
而家神軒真係好尷尬 攻不銳守不穩 佢又唔係咩特別犯錯 但問題係而家佢唔值正選位 加上而家中場多左人 唔同上年個後備板凳
你要選擇性踩一個都無辦法 真係以為隊長幫高普含撚先有得長期正選
咁不如等邊爐爭到正選再講啦
唔係迷高普 不過覺得今場軒合理既 始終中場三人之中 軒既機動性同防守意識比較高
嘩屌你老母 呢個個位 係冇人估到佢呢個時間 呢個位夠膽起腳

呢d咪靈氣同級數囉

前面一個簡迪 仲有個龍做哂預備動作

仆街靚撚到得一個位可以入

龍門手頂聚番落黎

屌 金球中ge金球

集大局觀 膽識 技術於一身
Sturridge vs Chelsea

Goals 1
Total shots 1
Shots on target 1
Total touches 1
Passes 0
大佬呀自己追post啦
個撚個都係屌佢唔現位, 唔理三七廿一一拎波淨係傳番比後衛或者橫傳, 成撚日指揮交通自己又唔走位
乜撚嘢用創造性中場既眼光去批判佢啫
如果打主攻應該基達行先,但今場想守住先出軒其實ok,但一落後就應該要換,唔好係到仲主守

其實大家都係因為落後緊仲見到軒係咁回傳或橫傳先係咁鬧
其實軒基老母出可能仲好
不過好似未試過咁出
唔搏都係合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞