[ 大CHING] 車路士 對 利物浦 5

1001 回覆
31 Like 3 Dislike
沙拿,其實個狀態係好左,有返突破,係無埋門傳波同射波
米拿,踢得好辛苦,又要去左閘幫呀諾,又要去右邊同jelly互傳,中場又要同kante互對
神軒,防守過重,組織進攻嚴重拖慢節奏
呀諾,同jelly學斬波啦
Mane,影響前場進攻組織,多次右邊無人,要米拿F9去右邊
F9,算係咁,有mane阻住都有生波玩
作客球迷不嬲都係最勁
sor9
下個禮拜對曼城又係一場考牌戰
高華錫又係好彩收埋
可以話你知
係lomo+m7+h14
成日傳後 橫傳夠晒防守 呢d明明係贏緊先做
夏薩特 簡迪 AZP
我成日覺得車一日有呢三件都好難衰得去邊
其實我覺得要出基達嘅要出個破壞力強嘅中場
軒既球風不嬲都係咁
工兵駁腳迫搶跑動範圍大
進攻貢獻少除左執2nd ball
主攻既時候軒既用處不大,基米老組合明顯好d
米軒老組合不嬲只係對主攻強隊好似鏝、疤、鈀呢d球隊先好用,skip中場打逼搶同反擊

今場車利一開波都係五五波,車利互攻既時候車經常斷波,只係沙拿敗家同埋文尼短路
但係世三入波後明顯縮後打防反,米軒老組合既缺點就表露無遺,高普應該早d醒水換入基達

但係我覺得出場個陣容無問題
一開波出基米老如果俾人打穿哂輸456又屌邊個?
怪高普變得慢姐
廢中審判日
主演:軒
下場打曼城

應該都係基達>軒

呢幾年win曼城都係win速度

一波流 爆佢地2,3粒
其實我覺得今次廢中80分鍾換基達,84分鍾換屎獨係合理
太早換基達真係有機會輸2:0就玩完
84分鐘先放棄埋米拿攻守轉換用,用埋屎獨全攻
好似張仔咁 出親佢隊波都生猛晒
柏度去左邊
好彩軌無柏度
仲要咁早出摸奶同摸閪
唔係真係一早收左皮
基達 邊爐 張仔
師兄識唔識分左右
傳啲危險波都可以比人打反擊架姐
對倒
屌你地獄賽程完未呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞