[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #9

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
Nerf左bearing 9之後令我好多時好抉擇用唔用日本妹
agger
寧願用返大炸
長期有fd玩就係

單排用女武神咪只係比街客標人

大鎚我都成日用,不過代替唔到buck
Buck開牆個速度同埋必要時可以用支散黎對槍,真係大鎚冇得比
兩種用法黎wo
架妹係遠距離燒個位出黎比壓力守方,同大炸開路我覺得唔同用法

當然架妹都可以開路
燒頂
話不能這樣說,valkyrie係其中一隻runout偷人既好角色,打野嚟講非常好,例如打領事館,咖啡館識放黑眼好有優勢,就算俾街客標人,只要攞到information都已經發揮到佢既作用,當然你可以友善地叫人唔係標,然後報位俾隊友聽
個分別係如果要燒頂打,大炸只可以燒兩塊,日本妹燒3塊或者開mira鏡

反而燒個位岀嚟對槍單推打後都係一個打法,但我好少用佢嚟咁玩,與其攞佢咁玩不如用ashe操作上仲好

但有d位的確係好大壓力,例如木屋Basement用日本妹係後面車庫燒個位基本上成個site望晒,同埋解塊望大門既mira鏡
睇pengu直播見佢做守方會射幾下個窗先係點解?聽聲?
係咪想spawn peek人
或者故意開左d窗等攻方驚俾人spawn peek從而俾壓力人
Mira 可以用散開頂拋c4
射開d玻璃會易d聽聲
岩岩唔知點解可以用哂全部operator, 之後斷線連番又變番正常
隻game成日都斷線
同埋我網絡又冇事
防守方成日見人地加固D木板之前會整爛少少
其實係咪冇乜用
聽聲用
呢個真係唔知

好on9
同埋呢排多左hold畫面,十幾秒又冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞