[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #9

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
虹彩六號:圍攻行動 完全版
$252.00
嘩UPLAY 大減價
season pass 真係顯得好貴
開聖誕節包包
送左個MAESTRO比我
一路都冇買
買齊pass冇得開
有冇人知個sugar coated bundle幾時完
我都係突然開GAME個下送左個比我
3500分有冇人一齊打
過12點咪出新包
吓 有買pass冇野送
但冇買pass反而有野送?
公平咩?
係咪你已經集齊角色

換2萬5
送yr1,2,3角,如果你未齊
有冇巴打們知道點解最新賽季開始後完場睇唔到其他人既排位
同埋隻game點解可以容許黃金同紫銅排rank打積分
極端啲鑽石係咪都可以同紫銅排rank
我都唔明隻game點配對
我80lv未打過tank
排一般場都見到d白金鑽星
仲要成日係對面隊
成日咩事都未知比人秒左
玩到好冇引
Rank*
淘寶year pass係咪都係黑卡?
上翻銀3了,但我凌晨先玩勁撚多走場/掉分人士/tk仆街 啱啱2打5 14殺都無用
正常既 ubi個排rank系統係幾廢 成日單排見到啲人完全唔知做緊咩 之前有場4打5同個紫銅fd排 我黃金4 玩到個人最高殺數18殺5比4贏左 基本上我如果個round1換1死左就同輸左冇分別 基本上贏親既round我都要殺2 3個先得
有時候真係幾殺得都係輸 我同個紫銅fd排親基本上都係輸多贏少 不過最緊要開心姐 有時個紫銅fd啲on9舉動真係好funny 我玩打野佢成日跟埋黎搞屎棍 試過有次我爆門偷人 打到條友就死突然我比人100血秒殺 之後先發現個on9 fd又跟係我後面打野 比佢係我後面一槍爆頭死左
唔知因爲宜家季頭既原因定點,我綜合呢兩個星期單排既結論係,好多白金人係金牌區,變相你要上金要有大概金1白金3實力,要上白金3要有白金1鑽石實力,上唔到只可以話你真係要再勁d先可以carry全場
而家場場打完都唔show牌 其實我打完都唔知對面咩實力
下下都要睇kill cam估對方大概實力
上r6tab check
【Devils聖誕送你Year 4 Pass】
直播都有同大家講到喇
我手上有五張嘅Year 4 Pass可以送畀大家
而家聖誕節就先送兩張,祝大家好運啦

抽獎方法:https://gleam.io/PtSfc/devilsyear-4-pass

入到去要Login咗先嘅,其中一個方法就OK
之後有三步嘢要做:
1. 瀏覽 Devils Facebook 專頁(最好當然Like埋)
2. 訂閱 Devils YouTube 頻道
3. 追隨 Devils Twitch 台

只做其中一樣嘢都已經有機會可以抽中你
但係做得愈多嘅話,個中獎機率就會愈高!

個抽獎去到28號23:59就會結束
而我就會喺29號嘅直播中抽出兩位幸運兒
到時記得留意直播喇

最後當然要多謝Ubisoft提供嘅Year 4 Pass
我愛Ubisoft,Ubisoft萬歲!!

係咪無講25000幾時派? 見佢呢家都未有制可以pack換renown
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞