[PC] Rainbow Six: Siege 集中討論區 #9

1001 回覆
9 Like 5 Dislike
冇所謂
計呢一季上過最高嘅rank
eg 拎金四有金 even 跌落紫銅四都係季尾拎金
但我想升高啲 同埋請問影唔影響下季隱分?
之前blackfriday買,solo打上金3之後同friend玩,佢地唔係太識玩所以係咁輸 之後再solo打贏都係30分一場....
同fd 玩梗係紫銅快車
輸開有條路定點 點解r6 rank咁難打...場場第一都係一路咁跌 金3>銅3了 三日嘅事...
有冇5排呀,單排真係難搞
習慣單排,想自己玩好啲先帶friend上,但發現自己都係垃圾 上極都上唔到
好基本姐,隻game玩合作加情報,自己玩要場場都爆人頭先搞得掂,唔係都好難carry 玩休閒練算吧啦,玩完休閒開心好多
歸根究底都係fps game
練好支槍已經好好多
過來人經驗,如果你真係由金3跌到落銅3,除非真係勁唔好彩埸埸遇到對面有smurf再加自己隊友唔給力,如果唔係即係代表你係一開波加分加得多既時候-6上到金,正常嚟講如果你有金3實力係唔會跌低過銀3,有白金3實力唔會跌低過金3,如果你有金牌既實力,打銀4銅牌仔suppose易過打t hunt,場場10殺
no 對面3-5排 已經唔係咁易打
有意識嘅已經好難落銀
落咗去嘅要諗下自己嘅意識同基本槍法出咗咩問題
畀人spawn peak 到懷疑人生
唔熟map
利申銀
學下哎巴shotgun rush 場
揀啲安全位出,場場得一兩個位要睇Spawn Peek,瞄住過嗰啲位,冇當窗咪行得
Shothun淨係愛黎打遠
咁多位ching係咪都係單排上去?
依加每局2殺以上,每場一定10殺 不過真係有見到咩車隊,幾勁。
如果埸埸都遇到對面高rank車隊帶上咁真係冇辦法,唔好彩,只可以怪ubi個rank系統on9
Spawn peek呢家嘢死過幾次就自然會識反制㗎啦
跟著就到你spawn peek翻人轉頭
然後又會俾人用新angle spawn死,跟著又學識新既spawn peek位
總結,spawn peek呢家嘢真係日新月異,活到老學到老
利申唔主動破壞人地遊戲體驗
有冇人同我一樣,早幾日買完YEARS 4 PASS之後比人BAN鬼左
邊到買?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞