【颱風追擊】1822號熱帶氣旋 山竹 MANGKHUT(26W)#31

5001 回覆
125 Like 18 Dislike
HKO英文版話減弱左

Super Typhoon Mangkhut has weakened slightly into a severe typhoon.

At 8 a.m., Mangkhut was centred about 220 kilometres south-southeast of Hong Kong (near 20.6 degrees north 115.2 degrees east) and is forecast to move west-northwest at about 30 kilometres per hour towards the coast of western Guangdong.
減弱左 但係聽日外圍雨帶唔知會幾大呢

橫風橫雨 又要等車 返工返學真係好惡搞
話跑步果幾個
一定要中午落去恥笑下個廢風啦
諸神黃昏
掃一掃都陸沉
架車
仲唸住有機會爆上200km/h,點知埋門就......
由於展能中心打風暫停開放的關係
波台ching將於8-9點全面進場
個個地區唔同喎大佬
嗰區無風就係假膠

黑雨都唔係全港大雨
981 hap 30幾樓
元朗村屋開始勁大風
橫瀾110
掃貨撚狂賀
已到34000ft,安全抵疊
你講弱 小心比人block
TKO D風愈黎愈大
the worst is yet to come
啲窗向西南會唔會無食得咁應?
都就黎登陸啦 點會增強..
那年18 母校舞會 站著如僂囉
其實唔係個風而家先轉弱
係大交合而家先降9佢格者
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞