好掛住教主 近年新iphone冇晒吸引力

180 回覆
854 Like 38 Dislike
Se 做工 差過5/5s 好多好多
完全唔係同一個level
我就唔信手汗撚佔多數 另外你整face id唔係問題 屌你點解要攞走我個touch id先
可能gay cook 係手汗撚
Strong hold 8代 或者遲啲轉會囉
雲上貴州 咪就係新科技

諗唔到新野硬出大mon,仲要個價錢 喬布斯都返生
一早咁講啦
不過啲死要面狗衝大brand 扮有眼光唔係咁諗
一個垃圾brand + 一堆垃圾consumers = winwin
科技去到樽頸位都講得出口?
屏下指紋?
收音技術突破?
水中操控?
非接觸式無線充電?

科技從來都無樽頸
樽頸既係你啲井底之蛙既諗法
就係有人手connect過嗰d wifi 我想熄呀
連隔離架KMB嘅wifi都走去連
我點上網呀大佬
其實apple明唔明d野係可以共存
成日出新野就拎走舊野 令人好麻煩
iphone唔係我用,老婆有種習慣,褲袋一按touch id,到你見到mon時候,己經啟動到了畫面,唔似得face id望到先啟動到畫面,所以看似快少少
s不嬲只係加強版
第一日睇發佈會咩
要特燈留言屌鳩你先得
apple真係唔會拎資料
2017年 iPhone已經有快叉
黃moon個單野幾耐歷史?iphone 4?

生蟲手機有液冷叫新創意? 液冷一早有舊科技
face id就唔叫新創意?

iPhone Xs 支援1gb網速🤔 屌打?
你係地鐵收到超過300mb網速咩 學人講5g
笑撚死人
出iPhone X已經驚嚇到android廠同google瀨屎啦

個個失去理智 無face id 原深感鏡頭 學apple出M額

google更加無恥 android pie加入手勢操作向iPhone X致敬
iOS11問題
睇下升左iOS12既人點講?
個陣個個屌9 apple淨係識拉長個mon 無突破
仲用絕地武士改圖 笑9 apple
e家又上神台 想笑死人咩
過多幾年 到X上神台了
因為你阻住iPhone向全屏發展囉
屏下指紋又未夠成熟 限死某個位先解到鎖
傻仔 iPhone有抬起喚醒 一拎起就自動著mon
Apple 咁多年好多野都唔會共存, 點解要拎走 Floppy? 點解要拎走 Flash? 點解要拎走 3.5mm? 點解唔加 SD Card 位? 點解無 Stylus? 點解無得換電?
但係呢 D "原罪" 又只會有人怪 Apple. 好多公司既產品有野飛走或者唔加唔會有人投訴.

Mac, iPhone, iPad, Apple Watch 到其他蘋果出既野都永遠唔會係必須品. 有咩好投訴? 講真你係消費者你唔買咪就係最好既回敬.

但係一次又一次我地見到 USB, Multi Touch Screen + Gesture, Bottonless UI, 新世代按壓式 Fingerprint Scanner .. 呢 D 一出個個屌又話咩一早就有.

到最後間間廠都走呢步路. 家下無得換電既旗艦或者普通電話有幾多部? 家下無 Flash 既旗艦或者普通電話有幾多部? 家下無跟 Stylus 既旗艦或者普通電話有幾多部?

上面都有人講, SJ 係 2011 年死, 2013 年先有 Touch ID. 真係唔知佢係有思覺失調定穿越左時空?

重有 Plus 同 iPhone X 都有 Reachability 單手操作, 普通 iPhone 都可以一手夠殺.

一出新 iPhone 就好多 "忽然 Fans" 又掛住 SJ 又對住部 Low End iPhone 抽水
成個手機台好次豬籠城寨咁

有幾隻出名打手重不停 OT, 成個畫面好滑稽
呢d乜柒垃圾都話要有晒嘅真係好煩
洗唔洗整返個3.5軟磁碟A俾iPhone
又洗唔洗整返條天線收收音機
d技術有新嘅做到舊有功能,舊野就掉嫁啦
我唔覺我多汗
但有時每次積積埋埋D油係果度會影響
我既睇法係, 你隻手要完全乾(隻手禁落玻璃唔會有指紋) 先可以開心使用touch id
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞