好掛住教主 近年新iphone冇晒吸引力

180 回覆
854 Like 38 Dislike
我比較希望佢嘅iPod 系列可以走發燒路線
講笑死人,人地畀你笑死左好耐啦
特點在於過萬蚊部
手機發展根本到左頂
你唔驚連左街外面d冇password而且安全性極低既wifi而導致自己個人資料流失?
講番樣可能說服到人既先講野啦
笑哈哈

又話IP用次一級既硬件都順同勁過an機
講完se 之前比人屌哂鬼又話我拎部se出黎講
同埋睇下e家次次升個ios都比人屌哂鬼就知咩事啦

笑哈哈
教主在生時我以為會發展siri ,點知人死咗之後其他語音智能都領先過apple 依家嘅siri 好雞肋
佢地話6s先係完美喎
唔係好明, 點解要係褲袋用電話
討論問題洗咩個個reply都重新講一次
我上面已經回覆左an機嘅問題,你扮睇唔到係你嘅事,我冇必要個個回覆copy番同一段野同你拗,你係選擇性失明我點講你都唔會睇得到,你咪繼續係度講自high落去囉,當人地講嘅野唔存在,自己嘅野永遠都係無懈可擊囉,冇所謂架
係囉 dklm
搞到要賣腎先買得起
你真膠定假膠? 長著Wi-Fi 係唔會幫你自動連Wi-Fi ssid(除非你之前人手Connect過)

佢個Wi-Fi輔助「定位」個原理大概係類似BIG DATA咁 係你附近搵到嘅Wi-Fi 熱點 黎定位你大概係咩位置黎加強aGPS 嘅精確度
On9仔先用face id
Tim Cook可能唔係一個創新奇才,但佢的確係一個管理人才
多得佢apple先賺咁多,同埋富士康工人待遇都好左好多
確實係無咩吸引力同創造力
反而大陸既廠近排都出左好多令人留下印象既機 例如vivo nex個鏡頭
完全完美解決左iphone7 開始個突lin鏡頭
真係身為果粉都有d慚愧
依d就真係創新喇 gay cook
好似係笑哈哈你講話IOS有幾安全
IP用次一等既野OS都可以屌打AN機

但我講完哂咩SE LAG呀 IOS幾唔方便 又比人屌果D
你就話回應左
咁我就R哂頭啦
拉上拉落都唔見有 但你又講唔出自IP6同個X既FACEID之後有咩創新野屌打啵
你講完我一一都有回番你
但又唔見你回番我個問題嫁啵
第一次趕走教主請糖水佬做ceo初期 都好似依家咁
睇落仲多model又賺多咗好多錢 但其實已經開始唔得

依家其實有少少咁既跡象
不過沒落一般都要成十幾年時間先show到
M字額直情係難頂 添啦
5s 隻黑仔 真係前無古人 後無來者
以事論事
我都覺得無驚喜
但其實諗深一層,啲女人用幾皮,
甚至十幾皮去買個手袋都唔覺有問題
依加部機皮幾就屌晒鬼
啲垃圾波鞋都幾千蚊
都無人屌
唔知咩情況
Sorry 係 5 唔係5s
當年Nokia夠大啦,咪一樣被Apple Samsung拉落馬。
科技野只要一日唔創新就會比人淘汰,因為科技本身就係Sell創新。
垃圾基佬cook走啦
搞到我有d心陏陏想買部黑色se留念同埋做後備,遲下想換機都唔知換邊部好
其實SJ個陣都係博一博,Apple都走緊下坡,點知又比佢得左

只可以講SJ真係好命水

依家Apple停止運作都可以出十年糧
仲點會冒風險創新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞