好掛住教主 近年新iphone冇晒吸引力

180 回覆
854 Like 38 Dislike
已經唔值咁貴
所以平淡咁多年之後先有iphone呢種突破
你唔係要求科技界年年都有呢種突破掛 經歷多三五七年先有突破唔出奇
siu 你老母
醫生用膠手套 用到touch mon wo
TIM COOK 都唔夠power 同行動力去做突破, 淨係識搵錢但唔識用

mon 底解鎖講左咁多年又做唔到
依家搞到full screen 同touch id 只能二揀一, 明明face id唔係特別好用

每年都係度追跑分, 部機快左0.01秒, 相機靚左少少, 換下色又出部新

對上一個wow 一聲既功能已經係touch id
醫生戴得膠手套就係為咗講衛生啦
仲喺度用電話
同埋醫生會唔會帶口罩嘅機會仲高呀
醫生個隻口罩貼服d都仲識認 工業用既就唔識啦
faceid 就算同touchid一樣咁好用已經好多原因換iphone X
根本好多人未用過/冇得用iphone X就喺度跟風無限放大faceid/touchid
我可以話你知佢發佈faceid嘅時候我都係其中一個覺得faceid+touchid應該共存
事實上用落根本乜ID就係冇撚所謂嘅芝麻綠豆事

iphone X 同 iphone 8 比
Mon大咗 電多咗
perfect camera, perfect screen color(唔係我UP 人哋鬼佬有哂review)
大mon得嚟機身唔算闊 手感一流
只係闊過Iphone 8 3mm (iphone 8 67mm, iphone x 70mm, iphone 4 58mm)

用一年Iphone X嘅感想 劣處係得易熱同機身重
成件產品由設計到使用都係well execute
你估成個世界咁多人用IPHONE就係為咗俾1千鎂買個樣?
盲反到座井觀天
又一個未撚用過face id
又係你條柒頭idog
關條友咩事,科技d野發展都要搞幾年,佢未死果陣都搞緊faceid呢d野啦
半年經
係 d人才仲係到
但decision making 既唔同了
全屏 屏下指紋可以考慮 touch id 一粒制個類 不了
穿戴式裝置市場 apple都係最強
傻仔 用緊iPhone X覆你
睇緊電視可以唔使望個moon就解鎖到
責醒左唔使特登打直個人 摸黑就unlock到
到底Tim cook當年係用咩手段上位 大家都同一個post但實力差咁遠
知啦知啦 叻啦 一時醒唔起又係你條idog
所以咪話你哋井底之蛙 不斷用iphone同上一代iphone 比較
所以年年upgrade少少嘢都大把人狗衝
係咪唔知呢個世界除咗iphone仲有其他牌子
咪就係笑鳩你班傻閪用蘋果logo打飛機囉
你講大mon屏佔比相機mon嘅顏色 大撚把其他手機嘅牌子好過iphone X啦
何況部機勁易過熱 玩一兩個鐘手機嘅大作就已經開始lag機 咁就死得啦
真係邊個坐井觀天都未知
個死人m字額,完全破壞美感
講到幾巴閉,我同我二哥竟然開到大哥部電話
死Gay Cock企撚開啦
大撚把其他手機牌子好過iphone X
跟住每部an機執一樣最叻嘅出嚟同iphone X比當贏咗
慢慢拎住堆偽faceid+冇3.5嘅跟風失敗作打J啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞