好掛住教主 近年新iphone冇晒吸引力

180 回覆
854 Like 38 Dislike
遲下部手機壞左都唔個買咩好
一啲未有嘅野就唔好拎出黎講啦
你又知5g到時好順利用得好好 加上日後iphone唔會有5g機
要講梗係講現有嘅野,如果唔jb,iphone絕對安全過an機,呢點係無可否認
android機學人講CPU
samsung機話人黃moon
如果教主仲在生
ironman d技術可能已經實現左

如果教主仲在生
見到apple咁撚樣即刻激到嘔血死呀
火星人係咁
你話安全既
信用卡果D最後要買埋咪又係可以加個指模落去 再淆底既咪send安全碼交易囉
個人資料比盡你咪名,電話 要起你底既 一個電話號碼都夠啦
你要講安全唔去用blackberry?

再者 ios呀 我最基本連個wifi/藍牙果陣呀
簡果陣都要入個死人setting到呀 就係咁已經夠on尻啦
android機唔講得CPU?
唔見得apple果粒又有幾勁啵

重有你apple咪又係好多硬件用samsung
點解唔講得?
總之你唔用iphone嘅就點都唔會用,我兩部都有用,但an機只用黎打電腦,唔會用黎做其他錢銀上嘅嘢
你真係講到apple唔會拎你d個人資料咁
你iphone 比你jb埋用唔用到快差?用唔用到nfc sim先?
只有一樣快差都夠屌打你ip啦
重有 唔好唔記得IP D尿黃MOON
功能 三叔有水冷玩下 起碼叫有D新創意
IP自7開始唔多見有乜特別 (得FACE ID)

再黎 講埋黎緊既5G
大陸屎為粒u開始有得試5G
APPLE自己整既U呢?
呢一點又可以屌打你啦
一啲未有嘅野就唔好拎出黎講啦
你又知5g到時好順利用得好好 加上日後iphone唔會有5g機
要講梗係講現有嘅野,如果唔jb,iphone絕對安全過an機,呢點係無可否認
你話安全既
信用卡果D最後要買埋咪又係可以加個指模落去 再淆底既咪send安全碼交易囉
個人資料比盡你咪名,電話 要起你底既 一個電話號碼都夠啦
你要講安全唔去用blackberry?

再者 ios呀 我最基本連個wifi/藍牙果陣呀
簡果陣都要入個死人setting到呀 就係咁已經夠on尻啦
總之你唔用iphone嘅就點都唔會用,我兩部都有用,但an機只用黎打電,唔會用黎做其他錢銀上嘅嘢
唔好講硬件喇,硬件iphone用次一級個系統run得仲順過你三叔高一級嘅硬件系統
係囉係囉
基本上唔係IP整出黎既野就廢 無新意 抄
IP世界第一
有人講到冇野講發爛渣
用下原生android先講
三星果d係customizer左加埋自己既ui
你話順既 睇下1,2年前既se屌哂鬼班友
你自己揀囉,之後出過咁多單新聞,我就穩陣啲唔用喇
果條褲克垃撚圾係人都知架啦

食教主老本食到幾耐?

屌佢老味,賣成萬三蚊都on撚柒鳩!
係wo係wo
講完d野十幾樣無樣可以說服到人
之後就話要用既就會用
你話笑死唔笑死
做咩又搵部se去比
笑撚死 仲有人特登off 個Wi-Fi 同bluetooth

依家個Wi-Fi bluetooth 唔用standby個陣係極慳電
而且長著Wi-Fi仲有助定位 唔撚識野都屌返人轉頭 柒到唔敢睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞