好掛住教主 近年新iphone冇晒吸引力

180 回覆
854 Like 38 Dislike
近年新iphone真係諗唔到有咩聰明既設計
1. 愈出愈大做乜9,跌一跌就爆mon。
手機黎乍,我要大mon不如買新插sim卡既ipad la
2. Touch id 仲好用過face id, 要望住先解到鎖,弱智
3. 個支死人爛鬼筆,有幾多人真係岩用
3. Xs Xr 除左硬件勁左都唔知有咩新野
用一年時間研究得呢d野?

諗返以前教主每次介紹新野又實用又有驚喜
1. Iphone 5s 同Touch ID 一出個陣個個搶住要
2. Ipod touch, 令好多冇iphone既人都可以買價接觸到apple product
3. 教主臨死前話手機必須單手操操作,你睇宜家

遷就晒大陸人出大mon 金色 雙卡雙待
淨係識向錢做人
好快沒落
的確係
時日變遷
Face ID>Touch ID
其實有冇諗過電話科技已經去到樽頸位
仲有咩新科技可以出姐 況且呢個係s版 冇大執都唔算出奇
其實蘋果應該個模式已經係變左一般大機構, 剩係諗點樣maximize profit
而唔係要諗D劃時代既野黎改變世界再搶頭啖湯

可能入面有人諗到, 但最後都因為公司要確保下年賺幾錢而唔肯投資落去
咪係
認同 近期新iPhone 越黎越冇新意
但屌Face id 果啲係咪未用過就係度屌

Touch ID 對手汗撚黎講難用到仆街
Face ID 有得較唔洗望住就可以解鎖
用慣左係方便好多
6千幾.........買個OS...........
大陸機重正過佢.......好彩 AN 機 呢幾年 UI OS 改進咗好多. . 同硬件好勁. .
除左2/3以外
其他都同意
其實手汗撚用touch id好麻煩
一開始用5s都覺得好爽,但用耐左覺得無咁靈敏,
Ipx一開始我都擔心face id唔好用,但用用下又覺得其實比想像中好,好快就開到機
至於支筆,學生黎講加埋ipad用係上堂幾方便
掛住咪落去搵佢囉
我起褲袋用touch id vs 望個mon 用face id
跟住有手汗
咪try again 囉
有實際用過就知速度上冇分別
但你可唔可以保證隻手長期都係乾爽先
臭口狗
手細仲學人做男人?

利申: 單手用ipad mini
平行時空? 5s touch id都好多人插無用
同e家一樣
就係無乜手汗(隻手落過水咪pw囉)
咁你要體諒下手汗撚
Touch id 濕下水都用唔到
iPhone 5s 2013年發佈
教主2011年已經死左
On9
你自己手汗撚
未試過開唔到
咁你咪繼續用
過多幾年唔好換
TouchID 唯一清流
咁點解唔可以兩樣都有?好多an機兩樣都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞