[MOOMOO]MAMAMOO討論區[11] 港場完了 玟星要好好休息 下一站日本

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
清純
今晚有得聽
hwasa's interview with xsportsnewsㅡ
首張日專一共分為四個版本:
◆初回限定盤A:¥2,000 (含稅)
CD(2曲收錄)+ DVD 收錄<Décalcomanie -Japanese ver.->MV
※包括發行活動參加券

◆初回限定盤B:¥2,000 (含稅)
CD(2曲收錄)+24頁Photobook,三方背盒規格
※包括貼紙一種
※包括發行活動參加券

◆初回限定盤C:¥2,500 (含稅)
CD(2曲收錄)+特典唱片(CD)
※包括發行活動參加券
※特典唱片收錄歌曲:
1. Mr. Ambiguous  
2. Um Oh Ah Yeh  
3. You're the best 
4. Décalcomanie  
5. Yes I Am
6. Starry Night 
7. Egotistic

◆通常盤:¥1,300 (含稅)
CD(2曲收錄)
※只有初回生產含五張小卡中隨機一張
※只有初回生產含發行活動參加券

CD中收錄兩首歌曲為:
Décalcomanie -Japanese ver.-
You Don't Know Me (新歌)

專輯發行日期為2018年10月3日。

想問下呢,知唔知有冇巴打知 初回限定盤 C 包唔包埋 A, B 同 通常 既野?
個D咩Photobook呀,貼紙呀同初回生產小卡呀個D

定係每隻都唔同的?
每隻都唔同
日本仔係識玩
焗d飯全餐
遲d c盤出埋個人封
買咗B,C
有得買啦咩?
現貨定預購?
叫咗人買
有個人封面?btw睇你個名應該隔離台會見到你
純粹以個人經驗咁估佢遲d會出

https://www.youtube.com/watch?v=NtaxNLdve28
[AUDIO] 180913 MAMAMOO - You Don't Know Me (ZIP FM)
好聽喎 覺得應該幾岩日本人口味
YKBK vlive!!!
好大聲
係咁爆咪
望住個mon 唔知佢地up乜
今次齋talk一啲活動都冇唔識韓文真係完全估唔到佢講緊乜
等中字算
望住都好
btw佢地個filter
d聲好拆
仲一如以往咁好濛添
Moonsun Vlive = 360p +跌手機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞