[MOOMOO]MAMAMOO討論區[11] 港場完了 玟星要好好休息 下一站日本

1001 回覆
21 Like 7 Dislike
我都聽到 即便笑咗出聲
我都想俾佢剪呀
New post留名
留名
嗞喇 我唔係失聲我都會嗌
Con後後遺症好嚴重
唔知點解琴日聽完con
今日番工心情都好好
見到佢地係台灣開完concert啲台灣媒體都會報
對比返佢地嚟香港concert 好似都冇乜新聞報導咁 點解冇乜noise
top5四代女團入面 香港最冇人識係佢哋
但咁樣都好...
好怕佢地太紅搶唔到飛
香港呢搶飛太恐怖
但又唔想見到吉位...
好矛盾
有冇尋晚concert既靚圖share? 我最尾出十字台唔夠近 都唔係好影到
冇錯
琴日坐block B 見前面幾行都係吉位
好擔心比佢地見到
所以之後見大遷徙都安心左
而且氣氛真係好正!
琴日睇完翻到屋企就訓左,今日先追post,真心世界級,Solar 段solo大發

最垃圾係香港主辦,抽個張A5宣傳單張完全係侮辱緊我,我直接dum左

個翻譯阿姐次次都係佢,次次都亂咁黎

另外最後大家都衝左去台前好正
唉始終都希望自己偶像多啲人識
Btw氣氛真係好好 希望佢地見到咁好氣氛會開心
係囉,隊野咁正,好想拖其他人落坑
如果可以去個更加好嘅場,再一齊坐爆佢就正
一片蘿蔔海咁
我身邊既人都比我毒過
琴日同個本身唔熟mamamoo 既fd 去..
完show 佢都變飯
佢話見到唱功同埋3個幾鐘既show 好有誠意同埋好有心..同fans 有互動...呢啲星好值得追
睇con 係直接拉人入坑既方法

好想返時光倒流返琴晚呀
首張日專一共分為四個版本:
◆初回限定盤A:¥2,000 (含稅)
CD(2曲收錄)+ DVD 收錄<Décalcomanie -Japanese ver.->MV
※包括發行活動參加券

◆初回限定盤B:¥2,000 (含稅)
CD(2曲收錄)+24頁Photobook,三方背盒規格
※包括貼紙一種
※包括發行活動參加券

◆初回限定盤C:¥2,500 (含稅)
CD(2曲收錄)+特典唱片(CD)
※包括發行活動參加券
※特典唱片收錄歌曲:
1. Mr. Ambiguous  
2. Um Oh Ah Yeh  
3. You're the best 
4. Décalcomanie  
5. Yes I Am
6. Starry Night 
7. Egotistic

◆通常盤:¥1,300 (含稅)
CD(2曲收錄)
※只有初回生產含五張小卡中隨機一張
※只有初回生產含發行活動參加券

CD中收錄兩首歌曲為:
Décalcomanie -Japanese ver.-
You Don't Know Me (新歌)

專輯發行日期為2018年10月3日。

十卜媽媽moo, 十卜牙定
+1
想問問有冇人知合照啲相幾時會有?
好羨慕
好想身邊有人同我一齊追
佢地真係好正
好掛住佢地
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞