[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
sony班撚屌
我部xz1 上星期實體掣全部壞哂冇反應, 呢幾日靠ok google或者用尿袋抽插佢黎著mon 然後琴晚太攰冇叉電唔小心訓著左岩岩起身部機冇電熄左 有冇人知有咩方法唔洗用實體掣都開到機
雖然對上一部係 XZP,但 XZP 出嗰陣 XZs 仲係 S820+eMMC,仲可以拉開大家差距
但係依家 XZ2 XZ2P 一齊用 S845,XZ2P 獨有嘅賣點又唔夠焗人直上,結果累鬥累拖住一齊死

我期望佢上半年出一部 Premium 吸引眼光,下半年老老實實出返 XZ1 嗰 type 踏實嘅旗艦機
中階機落返多啲心機加多啲賣點
最好繼續出返 Compact

Sony 爭氣喇
好似話xz2p係最後一部premium
之後好似轉新名
督reboot掣(唔知仲有冇)
xz 開始好似冇左
你分番開獨立睇compact standard premium每條line
standard不嬲每半年更新一次, 係xzs先特別啲因為835供貨有限要出黎zip時間
2018明顯改左發佈策略。另xz2p原定同xz2 xz2c一起喺mwc發佈
簡單講
買845 機

唔自拍就買xz2 性價比高
要影相更靚就買 xz2p
要外觀形仔,mon 靚d 就等xz3
要細機就只有xz2c
有無人部XZ2 成日讀唔到張MICROSD,但我重新插過又讀到?
XZ1
唔想拎去比tso班廢柴整 開得返機寧願自己小心d用, 有冇人方法開到機
整喇,用到好過冇防水
上次tso換左底板兩個月後個mon唔知係咪冇痴實定點個角落頭位自己彈起左少少,好在冇拎去沖涼,唔係就dkgh 喇
你一係就浸到壞迫佢換新機畀你
佢一定會話用家不當,乜7 都唔撚整
如果係過唔到水密既係冇問題
專門店
巴打我之前都係咁
懷疑制品不良
之後就入埋水
係咪都係要博入水換機?
如果你mon 有花
搏換都抵
老老豆豆sony相機高光壓制幾時先見得人
屌佢滷味加OIS啦好嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞