[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
想佢開放快門速度 得一秒
唉 , 睇完你講我先知最慢得1s 快門 , 我部lg g5 可以去到15s
你唔知即係平時唔使用啦
唔緊要啦
Sony
早幾日先買 , 同埋無諗過2016-17年旗艦機得1秒快門
Sony: 你班傻鳩連部機有幾秒快都唔知,畀1秒你乜都夠啦
冇OIS一秒都影死人 次次fail
真係算啦 開放咗都冇用
利申 試過落腳架玩XZP 1秒
影撚死我先影到叫合格
我覺得幾好喎
影得核突還核突
我需要還我需要
追左陣post,點解個個都建議xzp都唔考慮Xz2p既?
價錢差咁遠 兩者功能上差距唔值嗰個價錢
xz1 啦
平時手持最多落到 1/4s
對我嚟講一秒夠玩
屌米進化到 AI 影油菜花
Sony 乖乖地寫好個算法咪算囉 唔好搞咁多
依家好似3298同4698 但xz2問題唔少同佢個樣唔係人人接受
特別指毛位 xzp好好多
依家用xz2p 成日撳左落個鏡頭到
而且唔就手 指毛真係令到我無買xz2最大原因
打橫部機ok
不過xz2p真係太重
xz2過左去啦 等睇下xz3會點
應該係你個姿勢唔正確

我們也是根據使用者的經驗,將指紋辨識器的位置放置在這裡的
sony算法一定有 佢唔俾你咋嘛

睇下佢相機部門屌打其他廠
你一個月到會習慣
cyber shot team你想有幾好
又唔係alpha team
仲幻想呢樣嘢,佢根本唔會咁做
因為佢知係真索粉,就會買埋相機

五軸EIS、4K HDR、960fps、51200 ISO仲唔夠J咩
想要以下 spec 2019新機有無機會

下一代snapdragon
6/8 gb ram
128/256 storage
雙卡雙待 外加sd卡槽分開
雙鏡

窄邊 高屏比 唔期望會有
本身用開HTC M7 > M10,
黎緊再HELP 唔落 THIS COMPANY,所以諗住轉投sony。

本身冇用開電話打開機,電話主要係用黎影下小朋友既活動相,
睇過下資料,xzp 同xz2p 相機既config. 好似相差好遠咁?

有冇巴打可以係呢方面俾多少少意見呢?
憑咩當自己係apple要用戶就佢個垃圾design
新design唔撚係人用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞