[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
我冇講過完全唔關手機事
無中生有,斷章取意

你拉返上上面,睇晒成段,我係話你果段正路係講緊手機,你講一定有嘅算法係相機部門,唔關手機事

無中生有,斷章取意
係你打飛機打上腦啫,俾人講出面就唔好意思認,然後又屌又吠咁
人哋講其他手機,你就 話sony一定有,原來真正意思係話相機一定有
你講嘅 >>>手機度用相機部門算法的確係無,你話有算法都係相機部門,唔關手機事

完。

你覺得正路係講手機,而我正正就唔係講手機。咁你又做乜繼續咬住我講緊手機呢點去兜?即係你都承認你知我唔係講手機部門嘅算法啦,即係你承認左你屈我啦?

DLLM柒到自己掘個窿跳落去
係呀有咩問題?

咁而家sony mobile係唔係under sony, 相機部門又係唔係under sony。我咪屌緊佢兩個部門層次差咁遠囉,又關你咩事?我幾撚時有話手機部門一早有相機部門d算法?成隻狗咁咬住d唔知邊度嚟想法 弱智
打J 係你提起咋,我性欲冇咁奇怪要J 一d電子產品 我都唔知點解你會用呢個term去形容呢d物件

sony相機做得好唔好唔係你講嘅,而係我識好多接job嘅人就係轉晒用sony 如果咁都叫j 真係唔知你個腦咩構造,一開始又係你講咩iso 呀又呢又路 成日唔記得自己講咩再自掌嘴巴
又quote下先,我由頭到尾都唔會用J去形容呢堆野
叫你成段睇,點知你又係斷章取義
教埋你閱讀要理解上文下意啦,睇完藍字再睇紅字

唔明柒咩,唔好以為係索粉就啱晒先得㗎,相機部門還相機部門

人哋講手機相機算法,有人就話算法Sony 一定有,咁睇上文對答應該正路係講緊手機,但唔知點解有人要提相機部門屌打其他廠(可能佢角度嚟講唔係打J啦)

手機度用相機部門算法的確係無,你話有算法都係相機部門,唔關手機事,係你離題仲要鬧人

知道邊個錯未?
用返同一句掌爆你嘴啦:你覺得正路係講手機,而我正正就唔係講手機。咁你又做乜繼續咬住我講緊手機呢點去兜?即係你都承認你知我唔係講手機部門嘅算法啦,即係你承認左你屈我啦?

離題又係你講,而人地話跨部門合作咁即係唔係離題啦?你同我解釋下點解點解係離題先啦,個定義邊個立?你?你邊位?唔洗講合唔合作,同一間公司嘅product有乜野離題?

好撚柒,你愈講愈柒。
你修正完咪知囉,睇完藍字同紅字有冇發現你自己斷章取義

個個reply又屌又吠,我都認得你係邊個了,隔離forum見過
論點拗唔贏就走去咬我語氣,我屌9你又點?我屌你都係企喺真理果邊,我屌你唔代表我講「1+1=2」 變成錯。好鍾意見到人唔夠人講就spin去語氣,敗者嘅表現

連「斷章取義」都要拾人牙慧,做人做到你咁真係好冇用。我梗係冇斷章取義啦,你咁撚蠢講d野有第2重含意架咩?我就咁照字面爆你咋。如果有講錯就係你表達唔好啦,而你屈我係屈d字面冇嘅野,冇得撈埋講
建議你睇多啲文章提升返閱讀理解能力

手機度用相機部門算法的確係無,你話有算法(sony算法一定有)都係相機部門,唔關手機事

咁就變成你話我講咗相機部門完全無關手機事,你唔覺係兩個意思?唔覺係斷章取義?
咁你自己解釋下你句「唔關手機事」係點嚟啦

講到口臭,到最尾得返一個minor point喺度spin
你講一定有嘅係sony相機部門嘅算法

而我講嘅係話你講有嘅算法都係相機算法,唔關手機事

而唔係你所講嘅相機部門d嘢完全唔關手機事

如果你再解釋相機部門d嘢係等於相機部門算法,咁就你兜晒你贏晒
咁啱見到原來Sony官方網站都係寫粉絲,咁睇嚟我講索尼粉絲(縮寫索粉)應該啱

參加競賽活動、閱讀與撰寫評論,以及和其他粉絲互動。

https://www.sonymobile.com/hk/more-sony-xperia-sites/
xz3已經係窄邊+80% stbr
s855 no problem la
6+128 possible
8/256難啲
雙鏡有機
真三卡邊間都冇可能
xz3 直接用45w pd2.0叉頭
其實點解旗艦冇三卡?中階機反而多d
xa2u/p都好似有三卡
又話唔信"z狗"
官網有寫呀
下下3揀2真係
Sony 手機乖乖地單卡咪算
上網想由卡一轉卡二要重開機兩次,你用埋我嗰份
xz2 sunmoblie 4000有找
算唔算非大陸機 最抵屌s845 6gb ram電話
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞