[罪大滔天]Sony Xperia 集中討論區 (22)

1001 回覆
10 Like 10 Dislike
on9,咪就係話佢唔用落手機囉,你到底知唔知你反緊我咩?

好撚柒呀你
你自己智障諗多左咋,條底線不停退
由頭到尾,就係話你幻想緊sony手機部門有算法但唔俾人囉

佢又冇公佈過手機個相機有算法但唔俾人,但你就一定有,唔係幻想係咩
前幾日部XP入水,就訂左部XZ2P返屋企。。發覺佢個MON D色好怪。。而且睇黃色唔係純黃係夾青綠色 唔知遲D更新會唔會FIX到呢
所以咪係你柒囉白痴仔,我寫"sony"你自己諗係sony mobile, 然後話我幻想

仲咁大聲 低能
xz1 update左隻270之後有時d apps 會hang機 同埋熱左
一開始我淨係話「Sony」,你自己以為我講sony mobile然後一大抽廢話

俾人踢爆諗多左又spin去手機還手機相機還相機,點知又俾我兩條link打爆

死唔斷氣之後又話相機部門唔一定要share全部資源俾手機部門(而呢一點明明就係我最最初講果樣野,你含我牙慧仲咁大聲

所有野都拗唔贏又話人係「索粉」(屌,個term好撚大陸仔feel)

而家又搏我唔記得自己講過咩,spin返去最初個on9諗法

除左不停打稻草人仲識d咩呀你?好心你咁撚柒就捐返入你老母個閪啦,咪出嚟顯世
仲有人哋只係話合作,唔代表一定有可能將相機部門算法用落手機

教埋你,你下次討論手機果時要講埋相機部門算法,人哋先知你係講相機果邊
on9,咪就係話佢唔用落手機囉,你到底知唔知你反緊我咩?

好撚柒呀你
由頭到尾,就係話你幻想緊sony手機部門有算法但唔俾人囉

佢又冇公佈過手機個相機有算法但唔俾人,但你就一定有,唔係幻想係咩
一開始我淨係話「Sony」,你自己以為我講sony mobile然後一大抽廢話

俾人踢爆諗多左又spin去手機還手機相機還相機,點知又俾我兩條link打爆

死唔斷氣之後又話相機部門唔一定要share全部資源俾手機部門(而呢一點明明就係我最最初講果樣野,你我牙慧仲咁大聲

所有野都拗唔贏又話人係「索粉」(屌,個term好撚大陸仔feel)

除左不停打稻草人仲識d咩呀你?好心你咁撚柒就捐返入你老母個閪啦,咪出嚟顯世
索粉有咩問題呢?索尼係官方名稱,索尼粉絲簡稱做索粉,明?

果啲廢link證明有合作,又可以拎嚟J,人哋冇講明會擺相機部門啲算法落去 .

幻想有相機部門算法,但又要兜,兜又箱得肉酸
粉絲大陸term, 完。

佢冇話會擺算法落去就係我要表達嘅野,你到底真係咁蠢定扮唔明?

我意思係:既然都話同相機部門合作,但佢就死都唔擺算法落去手機。個concept好難get? 你洗唔洗check下智力幾多?

一直都係你作樣野屈我咋柒頭,幾多歲呀今年?
paste多次:

死唔斷氣之後又話相機部門唔一定要share全部資源俾手機部門(而呢一點明明就係我最最初講果樣野,你拾我牙慧仲咁大聲

相機部門還相機部門,呢個有咩錯?
又想拎返one sony出嚟 J?

我有講過相機部門唔一定要share全部資源俾手機部門,唔好老作

索粉,台灣果邊都有咁講,網上面有人咁講我照copy,我唔知亦無興趣知出處
講左好耐,你當唔會fix
我一路都係講緊唔好幻想,係你兜到咁鬼遠,然後又夾硬修正自己個sony係講sony成間公司
咩叫夾硬修正?原來我句野我講,但你先係世界上最明白果個人?連我自己都唔夠你清楚我嘅意思?

唔怪得你嘅講法仲可靠過sony自己發佈嘅野,全能嘅連登仔
唔好呀 如果D色FIX返 我對部機就好滿意
娘子,出嚟睇耶穌呀!!

我講A, 有個白痴以為我講B, 澄清完之後呢個白痴繼續話我係講B然後用A去駁個B。

邏輯混亂到咁誇張真係長見識
佢跨部門合作就變咗唔係手機部門還手機部門,相機部門還相機部門?

係我嘅意見?你識唔識合作同合併嘅分別?
所以就係得你自己明?原來係咁,面皮厚真係點兜都得
唔會寫好 所以唔使買
咁而家跨部門係佢講定我講?係你一直都話相機部門d野完全唔關手機事,講手機唔可以提相機部門,但事實就掌爆你個嘴

唔好又扮唔記得講咩柒頭
我講嘅野係正常人都明,得你扮唔明,然後屈成另一個意思去駁。呢種行為叫打稻草人,on9仔今年幾多歲?

我話你明過我係話你點解可以屈成另一個我自己都唔知嘅意思呀,懞撚。成日又偷換概念,你d駁嘴能力真係好撚低 打稻草人、斷章取義、偷換概念,全部低裝手段
Nokia 新機用埋光場相機技術 明要做返手機界影相一哥
依家hmd 有 pureview , light (富士康投資),zeiss 技術
sony 再咁樣好快玩完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞