任天堂Switch發佈會(2) 3月3號香港同步發售

441 回覆
12 Like 3 Dislike
佢d mini game係youtube比人負評到儍

淨係見1-2 SWITCH多負評咋喎
主要都係罵佢唔值咁貴 (which I agree)
Nintendo (on switch's game lineup)
And so many more reveals to come! Stay tuned for more updates in the coming weeks.

點解唔一次講晒

幾錢呀!?

幾錢呀!?

49.99美金

幾錢呀!?

49.99美金

老任出Mario Party收呢個價就差唔多

幾錢呀!?

49.99美金

WarioWare都好呀

幾錢呀!?

49.99美金

應該係任何日本廠出game收呢個價位都差唔多

49.99美金

但係1-2-Seitch太重demo味,真係唔值
睇黎出機個陣都係買Zelda一隻就算

但係1-2-Switch太重demo味,真係唔值

P.S. 有無人知呢一集Zelda會係邊一條時間線?
見好多人都話係The Wind Waker之後,但係我又唔覺得似

任天堂出得真係未玩過唔敢講值唔值,始終當年wii sport都好demo味,點估到佢會大賣

任天堂出得真係未玩過唔敢講值唔值,始終當年wii sport都好demo味,點估到佢會大賣

wii sport既運動種類多好多同埋真係做到健康管理 12switch唔得...

見好多人都話係The Wind Waker之後,但係我又唔覺得似

似係所有世界線開始收束
天空劍係最前既話呢隻分分鐘係所有系列既END
2千幾應該會有狗衝

但都係睇定d先 行機入唔到日store又係含撚

wii sport既運動種類多好多同埋真係做到健康管理 12switch唔得...

1 2 switch暫時放上去黎有得睇既,都有8隻mini game,睇佢官網d圖應應唔只,其實呢種既mini game合集,未睇知佢有幾多隻game真係唔知佢值唔值
喱部正就正在終於唔主打咩體感或者2個mon 喱d gimmick 野, 變左係唔影響核心體驗既features , 我相信唔少人都會買番黎長插大mon + 普通手制玩

我都係咁話
就算帶出去 都係上埋朋友屋企玩

似係所有世界線開始收束
天空劍係最前既話呢隻分分鐘係所有系列既END

Pv 好似出左時笛棵樹 話link唔記得佢 話要同佢講一百年前發生過啲咩

...

拿我咁問
以上既game 3ds會唔會出

只可以講可能性唔大
實際係點唔知

從官網排位來睇
WiiU個定位一定係已死
但3DS仲喺度
而老任之前WiiU 3DS game久唔久會互換翻炒下 (yoshi, mario maker)

49.99美金

WarioWare都好呀

WiiU warioware長期值崩
仲有嗰隻冷飯王街霸都好撚貴

話說太鼓配HD震動應該會幾有feel

有太鼓會忍唔手買

但我覺得買左wiiu 孖車個d 應該要俾返個discount 買switch 孖車

我仲要買埋dlc

有太鼓會忍唔手買

但我覺得買左wiiu 孖車個d 應該要俾返個discount 買switch 孖車

我仲要買埋dlc

same here
仲要dlc咗之後冇乜點玩

有太鼓會忍唔手買

我仲要買埋dlc

same here

Same

有太鼓會忍唔手買

我仲要買埋dlc

same here

Same

Mario Kart其實好快會悶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞