任天堂Switch發佈會(2) 3月3號香港同步發售

441 回覆
12 Like 3 Dislike
首日開賣仲會有咩game同步發售?

但係紅藍色成個mario 咁好正

希望老任出特別版主機,特別係同京都或京阪神有關

拎得出街玩嘅
遲早一定勁多特別版
splatoon 2 彩色版出硬都似

我係想佢出有主題個d特別版,
例如京都成堆列入世界文化遺產的建築物,NMB48,寶塚歌劇,飛腳同櫻花,當然唔少得阪神同Orix

平成末年版
日本新年號元年版

switch1-2玩乜架
狗衝Zelda, bomber

http://lmgtfy.com/?q=1-2+switch

http://lmgtfy.com/?q=1-2+switch

其實d game有冇digital version..
帶卡出街既都幾煩

帶卡出街既都幾煩

實有啦

帶卡出街既都幾煩

實有啦

數碼版的話你要加張SD先得
淨係botw都要13.6 GB

帶卡出街既都幾煩

實有啦

sd卡好平啫
佢肯俾人插sd卡算好有良心
琴日我去金源訂機佢又好好禮貌喎

實有啦

sd卡好平啫

13gb 宜家張128g sd card 都要成五舊水喎

實有啦

sd卡好平啫

唔駛咁貴 我之前買張128gb都係三百有找

sd卡好平啫

如果digital version會平d就實dl

其實我都唔係好明點解仲會賣實體,明明又要mass production 又要比代理食
攞舊錢搞好個network好過啦

sd卡好平啫

如果digital version會平d就實dl

其實我都唔係好明點解仲會賣實體,明明又要mass production 又要比代理食
攞舊錢搞好個network好過啦

有啲人冇信用卡,DL又唔可以賣出去冇2手市場

有冇咁誇張

有冇咁誇張

誇得制

有冇咁誇張

誇得制

reference用Fallout 4會好過Skyrim
另一個講法係100~200 sq km

有冇咁誇張

誇得制

咁誇
希望佢大得黎內容唔係咁空洞
好似某十年大作咁
同埋D迷宮設計要keep到

誇得制

咁誇
好似某十年大作咁

其實zelda 係玩咩/有咩咁特別?

玩開ps4

咁誇
好似某十年大作咁

玩開ps4

紅白機zelda 係世界第一隻open world game
玩探索解謎為主

你玩開next gen ,uncharted ,tomb raider 果啲嘅
可能覺得zelda 老土, 單調
但其實zelda 係呢類遊戲嘅祖先
而家係要點訂? 上官網?定去舖頭
而家係要點訂? 上官網?定去舖頭

應該都係後者

咁誇
好似某十年大作咁

玩開ps4

紅白機zelda 係世界第一隻open world game
玩探索解謎為主

你玩開next gen ,uncharted ,tomb raider 果啲嘅
可能覺得zelda 老土, 單調
但其實zelda 係呢類遊戲嘅祖先

故事就好老土, 魔王毀滅世界, 要收集力量救世
但D NPC對白好生鬼
最好玩係迷宮探索, 用唔同道具解迷打BOSS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞