任天堂Switch發佈會(2) 3月3號香港同步發售

441 回覆
12 Like 3 Dislike
彈珠人

童年回憶出返黎
急不及待想同屋企人好好玩了

彈丸人同炸彈人係兩樣野黎架
Justin WONG 係到打街霸2
彈珠人

童年回憶出返黎

爆炸好麻煩 爆炸好麻煩 爆大炸彈係炸彈人
爆珠連射 先係彈珠人
彈珠人

童年回憶出返黎

爆炸好麻煩 爆炸好麻煩 爆大炸彈係炸彈人
爆珠連射 先係彈珠人

無線累死人 播彈珠人果陣楊千嬅唱到套野變左有炸彈
mario kart
mario kart

個炸彈MODE
不過拎好多炸彈個時都只係SHOW一個炸彈,唔似GC咁一楝
從來都係覺得mario kart 適合掌機玩多D

一班人玩個陣屌黎屌去
彈珠人

童年回憶出返黎

走啦

一班人玩個陣屌黎屌去

試過放藍龜打第一名條友即刻衝埋黎打我

好多賽道 好期待8人互p互屌既情況

真人街霸
彈珠人同時有譯為彈珠超人,是一種從腹部發射彈珠的二頭身人形玩具,參考炸彈人的機械人型狀設計而成。
小野義德
隻街霸好似回到過去咁,唔多吸引

有時都唔明次世代仲翻抄呢d做乜

最起碼整到最新版街霸既畫質都好d,佢而家呢個有d膠,邊吸引到人買黎玩

呢隻好似翻炒2+ONLINE MODE
有暴力KEN
部NS頭先睇過下幾隻game pv,感覺唔錯
自問都受落既,加上有Mario
真係比硬錢…
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞