任天堂Switch發佈會(2) 3月3號香港同步發售

441 回覆
12 Like 3 Dislike
有無手足知3ds會唔會出炸彈人

唔會啦,想出都唔比佢出啦
Splatoon2, bomber, mk8係咪都可以折開用joy con玩?
即係原裝就可以2個人玩, 唔洗另買pro手掣?

炸彈人,MK8係

Splatoon唔支援一機多人
米任天堂は、2017年1月18日(現地時間)に『ファイアーエムブレム』シリーズに関連する「Nintendo Direct」を実施すると発表しています。

「Nintendo Direct」は、任天堂に関するタイトルを特集するというWeb番組です。2017年1月13日に開催された「Nintendo Switch プレゼンテーション 2017」では、コーエーテクモゲームスの『ファイアーエムブレム無双』が発表されました。
https://twitter.com/NintendoAmerica/status/819963941422059521
“炸彈人”火爆登場Nintento Switch™!“SUPER BOMBERMAN R”將於2017年3月3日發售!

Konami Digital Entertainment Limited 宣佈,將于Nintendo Switch™平台推出『SUPER BOMBERMAN R』。

自從1983年誕生以來,於各種遊戲平台推出的『炸彈人』,將會於2017年3月3日以『SUPER BOMBERMAN R』在新機种Nintendo Switch ™平台登場。通過操控主人公(炸彈人),設置炸彈炸開障礙物取得道具與打倒敵人來取得勝利的簡單遊戲規則將繼續沿用,加強了現代化的立體化遊戲Stage和高畫質遊戲畫面。可以隨時隨地與世界各地的玩家對戰。

有最多8人對戰「對戰」模式和1人(兩個人合作模式也可) 通關類型的「故事」模式,並且有超過50 Stage以上可供玩家選擇。保留格子狀Stage玩法,增加了立體要素的Stage以及完成一定任務後所有敵人全部殲滅等一些新遊戲規則,樂趣無窮。全新的,主流的炸彈人系列重新再開!
https://www.konami.com/games/asia/cnt/topics/561/

完全唔識分
我以為galaxy都係屬於下面

完全唔識分

Galaxy本質上都係一關關既,Odssey應該真係好似GTA嗰種

完全唔識分

Galaxy本質上都係一關關既,Odssey應該真係好似GTA嗰種

Odessey應該會同Super Mario 64差唔多

完全唔識分

galazy 應該算中間
讀書果陣玩sunshine玩通頂就係為左齊120(90?)個太陽
立體冒險關卡系列竟然再出新 好撚感動

邊度有得訂機?

完全唔識分

就係以為galaxy都係64 style
因為都係一關入面有幾粒星星攞
想問下有冇太鼓trailer?
想知佢係體感打定係都係㩒制
想問mario 係咪未有試玩睇?
上youtube 睇極都係條trailer

https://youtu.be/1y8AnpXFi2k
都係得操作示範

都係得操作示範

好過無
依姐依部機本身有2個手制同一個MON
另外可插大電視咁玩?

我覺得個idea唔錯
但老任已經夕陽
應該唔會有d咩大作出係依部機度
另外可插大電視咁玩?

我覺得個idea唔錯
但老任已經夕陽

夕陽??我覺得呢部機i可以翻身, 絕對唔係willu 3ds 之流
米任天堂は、2017年1月18日(現地時間)に『ファイアーエムブレム』シリーズに関連する「Nintendo Direct」を実施すると発表しています。

「Nintendo Direct」は、任天堂に関するタイトルを特集するというWeb番組です。2017年1月13日に開催された「Nintendo Switch プレゼンテーション 2017」では、コーエーテクモゲームスの『ファイアーエムブレム無双』が発表されました。
https://twitter.com/NintendoAmerica/status/819963941422059521

出新火紋?定係無雙版
另外可插大電視咁玩?

我覺得個idea唔錯
但老任已經夕陽

夕陽??我覺得呢部機i可以翻身, 絕對唔係willu 3ds 之流

好難講
始終手機game 令好多人唔想用腦咁打機
而且手機game 大部分都無upfront cost,好取決於有幾多non-hardcore gamers 願意俾錢買機
另外可插大電視咁玩?

我覺得個idea唔錯
但老任已經夕陽

好難講
而且手機game 大部分都無upfront cost,好取決於有幾多non-hardcore gamers 願意俾錢買機

我唔係HARDCORE 但都想買黎同女玩下
部機又唔貴
另外可插大電視咁玩?

我覺得個idea唔錯
但老任已經夕陽

好難講

我唔係HARDCORE 但都想買黎同女玩下
部機又唔貴

呢個真,我諗個market 都渴左單機雙打一段時間
但係個主導會係無追post 既大眾度
要睇下無留意開既人會唔會都買先知任天堂今次得唔得
另外可插大電視咁玩?

我覺得個idea唔錯
但老任已經夕陽

好難講

會俾錢買,想玩下啲低B唔駛用腦同party game
手機game係唔駛用腦同放便出街玩,但唔係咁多人返到屋企唔想對住咁細個mon,仲有大把人玩PS/Xbox
但點預訂?website唔見有位

利申non-hardcore gamers,有xbox 360
另外可插大電視咁玩?

我覺得個idea唔錯
但老任已經夕陽

switch 完全有返當年公佈WII 既聲勢,
同埋部野設計好適合我呢d屋企唔方便用電視/mon 打機既人,
我可以轉手提mode 係房打.......

都係得操作示範

好過無

點解好似mario 亂入左GTA世界咁
買就必買,但係首發唔吸引
可以慢慢等限定機

或者等埋閃亂神樂先出機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞