任天堂Switch發佈會(2) 3月3號香港同步發售

441 回覆
12 Like 3 Dislike

有時都唔明次世代仲翻抄呢d做乜

最起碼整到最新版街霸既畫質都好d,佢而家呢個有d膠,邊吸引到人買黎玩

呢隻好似翻炒2+ONLINE MODE

你地唔受 大把老野同鬼佬受...

不知幾多鬼佬去日本買紅白超任番去做手信
想玩真中文版逆轉裁判
Snipperclips好似幾得意
但一定要COOP
見到名越 已經必買
隻街霸好似回到過去咁,唔多吸引

有時都唔明次世代仲翻抄呢d做乜

翻炒成本低
又有一堆固定又有高消費力既玩家
點解唔做
想玩真中文版逆轉裁判

其實開始悶........玩到第五集 漢化 都放棄咗. ....第六集都出咗漢化. 無動力去玩
想玩真中文版逆轉裁判

其實開始悶........玩到第五集 漢化 都放棄咗. ....第六集都出咗漢化. 無動力去玩

玩過1-4漢化 5,6因為唔識日文而冇玩
希望多D中文化AVG同推理game
想玩真中文版逆轉裁判

逆轉裁判GBA個三集真係已經頂峰
大逆轉屌你根本未完整就睇埋下集先
想玩真中文版逆轉裁判

56大逆轉好似都有漢化
想玩真中文版逆轉裁判

逆轉死忠HERE
突登問人借左部3DS 玩漢化5,6
我只可以講逆轉6係繼逆轉3後既又一頂點
因為冇中文/鎖區而冇得玩真係好可惜
老任肯出中文版既 我9沖一部SWITCH 又點話
不過睇死老任都唔會
終於到MARIO
終於到MARIO

都休宮本講D基本野
Mario maker呢
Mario kart成4舊水
行貨咪仲貴

隻game包晒WiiU版所有DLC 即係total 48條賽道+好多角色
再包新嘅對戰mode,新角同傳有新賽道
我覺得超值

係咩?
Online要收錢
http://www.nintendo.com/switch/online-service/

係呀, XBL同PSN+好似都要收錢
Mario kart成4舊水
行貨咪仲貴

隻game包晒WiiU版所有DLC 即係total 48條賽道+好多角色
再包新嘅對戰mode,新角同傳有新賽道
我覺得超值

係咩?
Online要收錢
http://www.nintendo.com/switch/online-service/

兩樣野有咩關係
又唔係淨係得MK8D要收錢
Arms可以唔用motion control 玩
有無 獎盃/成就 系統?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞