【有片】為買10元兩個漢堡包大鬧快餐店 躁爸:關你x事咩我點教女

198 回覆
81 Like 7 Dislike
有連登仔撐阿叔,唉

唔好話自己唔係中國人啦,一撚樣
呢鑊好明顯老麥有問題
除非佢細細隻字寫住供應有限

上面班on9仔話為咗10蚊嘈
如果下次係$1000部ps4,全日供應
你買唔到嘅話係咪又要話你on9為嗰1000蚊嘈?
大前提係無講明有限量供應
大種乞衣
唉你講得啱
香港人生出黎就要比人剝削
遇到唔公平事係唔可以出聲
唔影響自己搵食死人冧樓都唔好理

你係咪食得太多福喜肉搞到個腦short咗呀?
M記比殭屍肉你食你都仲要撐M記
你真係冇撚用 一d尊嚴都冇
一睇就係比人老強條女都要當冇發生過嗰d
其實你知唔知你親生老豆係邊個?
傻仔,滑坡到你

辯論俾d 質素啦,買包講到老強條女

咪由你成隻狗咁吠
我真係睇唔出你嗰句有咩質素
中國人比人打死都冇仇報
你標籤人地做中國人
我話你條女比人老強已經比面咗你
使撚你俾面咩戇鳩

上少d 連登啦,咪學埋呢度d 錯哂嘅價值觀
一間24M冇漢堡包仲唔夠柒?
呢句已經當佢真係得返1個包
而且屌M記唔係屌佢大細超
係講緊呢單"小事"之前發生過乜嘢事
福喜後推咗一堆優惠d人就當無事發生過
明知無良心賺咗錢之後
比人發現咗根本就唔會有咩事
M記緊係當香港人狗咁撚
話無可能賣哂果d 連登仔係咪無落過街

d 人龍排到出舖外呀
因為食M 記最燒到連登仔
仲有,“幾時再有特價飛! 答我!”
係仆街麥記
cls, 咁都可以亂咁類比,仲要自成一角打稻草人
而家分明係m 記係優惠期內唔肯用優惠價賣包,誤導緊消費者,同你講既野有咩相似?

我到底睇緊啲咩 forum, 點解咁多和理非非既人 咁支持大財團既 一句保留最終決定權就代表岩? 人大都保留最後釋法權利嫁

上面仲有人話咩嚇親細路仔,同之前整喊細路扣五十分個啲語氣一撚樣
香港真係無救
佢個女咁冷靜,第日一定做公廁
我之前都講 m記錯 唔一定要大炒大鬧 你拍片公審佢 迫m記要出黎解話道歉 因為道理係食客度 依家咁搞一搞 d人focus係個女度 咁咪搞成依家咁
班傻鳩以為我唔認同阿叔做法=支持麥記
事後投訴直上管理層咪仲有效
窮撚先食老麥
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞