【有片】為買10元兩個漢堡包大鬧快餐店 躁爸:關你x事咩我點教女

198 回覆
81 Like 7 Dislike
話人炒車顯得自己醒嘛
隨時佢成個post 都冇討論過,等呢刻出黎威威
叫佢獨立思考發言?不了。驚炒車
為左個包當住個女爆粗屌鳩人
香港教育真係成功啦
標準中國式PR,
總之個答案永遠都係自己無問題。

叻仔嘅就算得返一個包係事實PR都唔會咁講,
因為呢個答覆跟本就係無理個啲客感受。

同埋如果真係得返一個包,公司又著重PR,
經理9秒9出黎送個包再加杯雪糕俾個細路女啦。
留返個包等幾粒鐘等有緣人黎$10 買走咩
你有幾可見m記賣曬呢d大路野
明顯係關公手法啦
佢唔係以為下午3點前仲有10蚊2包掛,其實凌晨3時59前己經結束咗。無理由員工強調優惠完咗,唔係指售完即止喎!?
唔認同m記手法等於支持佢躁底行為?
其實好難要求M記d低層員工咁醒嘅,但如果佢解釋得清楚分店得返一個包(如果係事實)個老豆唔會發晒癲囉
會唔會係用曬漢堡包果張包皮紙呀

一定係咁
依啲閪佬真喺...確定真喺香港人?
可能落單部機個Mon 禁爛咗,
又或者啲staff 已經無力包第二個呢
M記公關-1分
我只係在意佢係個女面前咁樣躁底
據理力爭都俾人屌返轉頭,証明香港地搞抗爭真係曬鳩氣
小朋友最慘
個呀爸無需要咁躁啊
為左個2個撚包
情況就好似廉航無哂平機票係度屌間航空公司 講到係原則問題 人地都話明售完即止 你估開善堂咩 真係好撚肉酸 唔夠人講就話人兒登仔 完全無point 又攞呢單野類比狗府 人地係政府 市民唔滿意梗係要據理力爭 老麥私人企業黎既 洗唔洗親自打俾你話冇哂優惠呀死窮撚
據理力爭都睇下自己咩環境先得架
連登仔乜都扯埋政治講
就算阿林太願意企喺你面前俾你任鬧
你拖住個女都唔會爆粗屌啦
俾狗食即係俾狗食
見你d 比喻估計你智商唔過80
唔好衝出黎柒啦
依家揚晒
唔通話自己真係臨時cut撚咗個優惠咩
又係呢啲完全無point既留言 返去做功課啦
Btw 重睇啦啲比喻唔係我講架
私人公司既商業決定,其實臨時cut優惠都無問題
無問題
做得肉酸姐
打開門口做生意唔keep住確認存貨,又唔出通告
等人地去到櫃檯點餐先話無
如果事主係鬼佬
D評論應該一面倒
做優惠做到肉撚酸
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞