【有片】為買10元兩個漢堡包大鬧快餐店 躁爸:關你x事咩我點教女

198 回覆
81 Like 7 Dislike
原來咁多人撐躁爸,
懷疑呢類人係咪免費upgrade上商務唔俾你用lounge會屌埋一份咁柒
香港真大獲。。。
兒登仔: 洗撚教女咩 屌左先講
因為同一類人
知啦知啦,所以你老豆教到你平時比人恰就鳩縮,返屋企先做鍵盤戰士
知你勇武啦 咁你為廢中做左D咩呀
優惠4點完,當時未到3點
班店員自己話佢過左
樓上有人話m記條款就寫到凌晨3點幾既
姐係實際上冇過時間 係佢地唔想用優惠價賣
有錯你去屌番樓上
你屙緊屎沖緊涼有時間個陣用個腦諗清楚D 兩者有咩分別。
m記個優惠寫明: 此優惠只於早上11時起至凌晨3時59分止。
而個躁爸都話咗3點未夠,理論上係應該享有優惠。
m記唔知因咩事,肯以正價賣個包,而拒絕優惠$10 2個。
咁都係躁爸有問題? 我唔否認佢躁得過火,但呢件事點睇都係m記錯。
去到4點喎點會過鐘
正解
2邊都做得唔好
但個男人就
九唔搭八
香港有你呢種是非不分既仆街先大獲
麥當奴自己柒 你一係就話賣哂 點可能單點漢堡包反而有得買
好多傻西唔明係原則問題 兒登仔 做晒工課就等返學啦
係架啦
M記係做錯
但呢個男人更錯
見到有個傻西見人屌麥當勞就話香港大獲真係笑出黎
懷疑係大陸仔黎
有理力爭都要比連登仔屌
就知連登仔冇家教
唔出聲又話人港豬
錯唔曬喎

可能你話佢態度唔好,但我唔覺得佢出發點有錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞