【有片】為買10元兩個漢堡包大鬧快餐店 躁爸:關你x事咩我點教女

198 回覆
81 Like 7 Dislike
child 登真係冇改錯
小朋友同支那人撚知咩叫原則咩
用你個logic佢都冇話要供應到優惠期限時間完先停? 佢間分店售完優惠quota咪完做番正常生意囉。

呢段你講架何?做人唔好咁無恥啦
你覺得麥記做返正常生意咋喎,唔係覺得無錯?敢講唔敢認
見你出晒人身攻擊啦,兜唔到定冇價值呀柒頭
涉事快餐店回覆《港呢啲》查詢時表示,該顧客於星期二(21日)晚上光顧時,當時餐廳只餘下一個漢堡包可供發售,故該店職員表示未能提供「$10兩個漢堡包」優惠。

又炒
正解!
唔明白點解呢幾年個風氣變得咁奇怪
據理力爭係叫肉酸,唔通學班畜牲咁見到唔啱嘅事都虛委與蛇先叫做得好睇?
m記肉酸 但帶住個女做到咁就仲肉酸囉
如果仲有貨 而within 優惠時間 做唔到個優惠 我咪拍返段片掉上網等大家評下理囉 好過係大公司投訴 依家咁大炒大鬧 蝕底個個係自己
正!
巴打摑到條閪人應一應
原咩則者懶係高深

如果你話6合彩中頭獎買左無得拎就話者

屌你老母果十蚊野 你話我好撚想食啊你又無賣貨 ok 你嘈得過

而家係要你原價買者 屌你老母咪貴左5蚊個都嘈嘈共

窮就窮啦 如果話無左優惠 不過要變左$5.1 一個

你估個窮閪仲嘈唔嘈? 根本成件事完完全全都全錢問題
係支那狗先鐘意攞條手帶綁住仔女 當佢地狗
咁大間m記賣曬面包/漢堡/茄汁/青瓜/mustard?
用呢d材料整既包都無得賣
用大字顯得你更on9
撚完個老豆,仲要當全香港人on9
炒乜野,個店員係話優惠完左,而唔係話賣淨一個喎,退一萬步我當佢真係得返一個包,咁係個店員講錯啦,個優惠期未完,只係因為得返個包而提供唔到優惠
我就唔信佢晨早同一講得返一個包人地仲會發晒癲咁屌鳩佢
更何況係咪真係得返一個包,定係個PR講大話去掩飾佢地龍門呢?邊個知呀

child登仔真係炒登仔,冇獨立思考能力乜鳩都話炒車
慘在呢個post都已經有戇鳩信呢個大話
投訴無問題,m記都係抵屌

但成件事最受影響係個女
個男人理據充足呀,係教壞個女姐
原則都要衡量下個輕重呱
十蚊兩個包既原則
重要過喺個女面前講粗口?
好撚憎啲父母唔撚識教就用條狗帶拖住個細路
當小朋友係乜
答佢話一個漢堡包有得買條友勁on9 唔該炒左呢個人 唔用腦
Child登仔唔係鄙視人攞著數㗎咩
平時好鍾意笑人廉航delay㗎喎
今次就原則問題?
因為成班窮撚一日三餐都係食10蚊包 行益當前梗係跳船 繼兩蚊廢老之後又一傑作 10蚊廢中
問題係仲有貨
你個例子同呢單case個性質完全唔同喎,好心咪衝出黎柒啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞