【有片】為買10元兩個漢堡包大鬧快餐店 躁爸:關你x事咩我點教女

198 回覆
81 Like 7 Dislike
一係5毛一係大陸西同弱智西
撐M記嗰d咪就係典型藍絲廢老囉
政府點壓迫點大白象都唔理
只要自己有飽飯食就得
是其是 非其非
個老豆個行為肉唔肉酸同佢啱唔啱冇直接關係
仲話呢度兒登
由高登開始一早比班五毛藍絲廢老擺佔咗啦
原則還原則
同佢屌埋側邊啲人同店員係兩回事
少少嘢嗌到拆天咁,唔知以為係支那人
挑人地做生意
優惠依兩個字理唔理解阿
人地鍾意賣十個收起優惠都可以架啦
你唔岩心水咪咪撚買囉
依家又唔係收左錢先同佢講
m記未紅底之前政策一向係唔可以令小朋友唔開心,所以客人要求好多時都盡力滿足,例如佢跌左杯汽水雪糕,一律可以攞返杯新。而家轉左手就唔知啦
有問題你可以選擇唔嘈
但係人地嘈係大條道理
你憑咩反對人據理力爭
連自己衰乜都唔知
香港唔大獲,你大獲。
出街你撚夠膽大聲咩,見到兇你兩兇咪瀨哂屎 我一路都冇話麥記冇錯,只係覺得條友反應太誇張,你就痴撚線咁阿叔mode上身
呀爸無問題wo, 你又話全日,暗瓦底set quota, 有貨都唔賣 一係一開始就公開有quota

M記垃圾。咁即係10蚊兩個包 賣一個鐘亦叫全日?
我無聽過支那人嘈係有原則
呢d活動要講明數量, 否則中梗不良營銷
咪就係因為成班港豬覺得冇所謂,
啲商户咪乘機昆鳩人囉

自己利益都唔撚識爭取,俾人撚都唔識出聲屌,仲覺得自己好撚大方得體 香港人
你係咪唔識字
我話事後先投訴
冇話唔投訴
你呢 d 下下要當面屌柒人嘅人
好明顯就唔識得玩
以為惡就大晒
嘩 你都幾狗西
一開始明明你拎晒TNC 出黎講麥當勞點跟條款做
跟手屈鳩我認同老豆行為
而家風向轉晒又話自己冇話麥記冇錯
你狗唔狗D?
出街你點我就唔知啦,剩係見到你上個連登都咁撚私縮
一個二個都唔識字
我話事後先嘈
其實呢d優惠條款都寫到明,間公司有最終決定權,但唔代表可以搬龍門
照你logic咁唔通所有優惠講完隨時唔算數都得?諗下都知唔合理啦,冇話唔得,但係肉鳩酸囉

利申覺得個老豆咁屌鳩個店員好戇鳩

可能10蚊真係對佢屋企好重要
on9 小學雞就係小學雞
我話麥記有保障到自己,
我問你係咪認同個躁巴行為, 你又話我屈你,咁你咪又係屈緊我

得架啦同你冇討論價值,收收皮
on9
肯撚定你未同大公司玩過投訴
呃鳩人地凌晨兩點幾走落街,去到有貨但撚鳩你話賣完 ,想唔燥都幾難
窮人生女仲要食老麥
如果人地真係窮 應承左個女有m記食
去到發現食唔起你嬲唔嬲
人地分分鐘網都無得上呀屌你老母
淨係識以己度人
全港咁多間m記都冇事,係得一間m記未賣哂就停優惠
肯定係d員工自己決定
關羽雲長?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞