你問我點解咁對你 你有冇諗過自己做咗啲咩

290 回覆
430 Like 143 Dislike
你有冇諗過當初條仔點解走先
嘗試代入吓人哋角度諗吓啦
唔通次次錯都係人哋咩 自我檢討一下啦
發夢記得樓主係邊個
ig私影露肉豬閪 夢見ig名係little__sponge
興趣係俾人綁住影相同擺一大堆露腰露屎忽相上網
無啦啦擺人新女上ig踩底人抬高自己 仲要屈返人轉頭再上黎搏同情真係世界級
如果我條女係咁隨便周圍俾人綁俾人影 我都唔會夠膽po合照同全世界講我條女係大眾雞
睇完頭幾句,已經知道係樣嘅問題 你照吓鏡 就自然解開所有迷底。
樣衰唔緊要 但要有自知之明。
又話public既
咁你開post關我地撚事?
有無圖
喂咁你又唔好咁 佢秒private咗
綁手綁腳個張都即刻del埋
冇咗啦
咁你快手PO上嚟 好心急睇你樣衰到咩程度,條仔見到你都要扮唔識直行直過
如果佢條女世紀大肥婆,都揀佢唔揀你。你樣衰嘅程度........心照啦
認真,學吓打扮自己啦,唔好一味亂吠。搞到自己地底泥咁
我係樓主個ex既話,睇到呢個post會更加覺得樓主係個八婆,當初分手係正確既
頭先睇左樓主ig
如果你ex係一個正常男仔 其實唔會接受到你啲相既尺度架

同埋做人成熟啲
我唔知新女咩質素 不過男仔鍾意一個女仔可以有好多原因 不單外貌 身材 仲有性格 學識 內涵
呢個世界無人完美 而每個人既優點都唔同 佢一定有啲野比你優勝
人比人比死人 唔好成日同人比較 唔好見到自己有某一兩點好過人 就死咬住黎踩低人
Move On啦
乜都放上嚟講 柒嗰個係你呀
嗰個係我啊
我同佢拍拖嗰陣時
冇影過任何沙灘泳衣嘅露肉相
綁繩相只不過係學緊繩藝
以前佢話唔鍾意嘅相全部我都有del
再問返我有邊度屈佢任何野呢?
我又邊度有做過雞呢?
你依家就真係屈緊我啦
樓主我知你追緊post
我地勸你鬧你都係為咗你好 忠言逆耳
你依加一定覺得我地全部都係佢嘅打手
但其實唔係 至少我唔係
你post條女出嚟 話就話無嘢輸
但你估得你識po? 你依加畀人起埋底
趁未畀人貼上嚟 你真係收手 唔好做到咁肉酸啦
好柒
咁做乜野要秒private
你唔係想多d人睇到架咩
好似啲mk妹爭輸條仔要擺上fb公審咁
好肉酸啊大佬
睇文都feel到係你濕勁
屌你咩 本來j緊樓主個pat 你爆人ig宜家冇得睇啦 你話係咪衰
我知你地好多都講得好中肯
而我一開始開個po 嘅原意係想俾佢睇到
想俾佢知究竟我諗緊乜嘢 然後就真係完結
係佢自己睇完 搵佢條女個阿哥覆我
唔知做乜鳩先帶返起個Po
我嗰一次之後都已經咩都冇做
依家就已經俾人貼左上黎
自己ig po完人而家喺度扮可憐
收皮啦你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞