你問我點解咁對你 你有冇諗過自己做咗啲咩

290 回覆
430 Like 143 Dislike
你咪撚on9啦
1999就係高登出嚟
用嚟笑其他人辭不達意
sor for 1999呢d柒野就係secret撚抄嚟利申
上左高登十年都有都未見過乜柒sor for 1999
屌你老母on99
睇完第一句已經覺得你兩個都on 撚鳩
你假膠定點
secret未出之前已經大把post自嘲講sorry for 1999
屌人好撚把砲? 屌人就代表好有公信力?
你又搵幾個嚟睇過
屌你老母 大把post講
高登呀 幾年前呀 大把post呀
咪撚係child登搵幾個secret轉過嚟嘅中學雞開d柒post嚟講
豬膽鼻
好同情條女 但係一諗起以前條女都係私影就覺得抵撚死
透過 HKG 分享一則貼文:[sorry for 1999]林早洩快d出黎交待下
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=4507705&page=1

透過 HKG 分享一則貼文:同高登仔認真我是傻的嗎?
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=4593629&page=1

係時候柒少陣 同樓主一齊深潛啦
咪撚再乜柒都加句 sorry for 1999好冇呀
https://m.hkgolden.com/view.aspx?message=5759439&page=1

喂喂高登屌到仆街啵 屌你老母
打句屌你老母都問點解仲話上高登
冇話唔屌得呀 但我肯定唔係secret傳先
定係你唔撚記得自己講過啲咩
對事唔對人
佢咁都算係肥西?
你食開排骨?
2個post = 大把post
一個人用 = 高登傳先
姐係高登有人打過5p字
5p字就係高登傳出嚟
goodest logic 屌你老母
比錯正評了
我搵戈一埋係舊相,我用估計4天前既相去比睇落幾肥肥地囉

2016年post
你肯定未有名校secret
仲要有幾個post都係屌緊呢句添wo ching
捉蟲入屎忽 屌你老母
唉 再覆你都哂氣 原來選擇性失明
女仔人家突個屎忽出黎比人望
係仔都唔想認你啦
屌你老屎 咁既樣都可以影私影

咁又唔可以怪你條仔唔帶你番屋企
Seed呢
果然男人係會分邊d係做老婆 邊d係booty call
佢ex飛得佢岩
心地咁差
心口大 心胸窄
身材正
樣就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞