你問我點解咁對你 你有冇諗過自己做咗啲咩

290 回覆
430 Like 143 Dislike
一段感情破碎之後
永遠都係愈在意嘅人 輸得愈多
聽我勸一句
你用心好好繼續生活 活得比佢開心幸福
已經係對佢最大嘅報復
無圖講咁多做乜
我等緊佢起身 又或者佢搵到人回覆我
我再po 啦
19歲都仲咁幼稚 咁撚多點解
感情邊有得問點解 唔夠鐘意你就係唔夠鐘意你
無人話老奉拍拖一定要show比人睇
你話你覺得你好過佢而家條女
Sorry 事實話比你聽條仔係鐘意而家條女多d呀 洗唔洗咁多解釋呀

其實我都係想睇新女相多d
Post就post啦
暑假就完
留低個post條link 到你廿幾30歲睇返你一定好想del post
仲未有圖
一定背後話你死癲婆
過去既由佢過去, 你需要既係冷靜, 忘記現在, 擁抱下一個更好的人
我覺得盡情恨佢無咩唔好
我一路睇就覺得好青春,可能我已經係死老野啦

青春就係不顧一切唔諗後果,哪怕其實你做嘅所有野都收唔到報復效果
畢竟今時今日嘅網上世界係邊個出POST邊個俾人屌 因為炒得車太多

坦白講,15歲一齊,行左4年已經好勁,你足以自豪你無負過任何人
但係叔叔話你知,香港地係咁,你今日搞得再大鑊對佢將來都係無影響
過一頭半個月無人記得,而家呢個世界有邊個未俾人起過底
小朋友齊打交
你愈咁樣做 只會愈令佢覺得當初同你分手係正確決定
咩叫冇野輸? 你而家就輸左成個自己
咁後生 爭氣少少 充實自己 扮靚又好學多D野又好
過一排俾佢見到你 要令佢覺得後悔 先係最好既報復
呢個年頭 條件正常既女仔點會驚搵唔到好男仔
有圖未?
佢新女條件點都好
有時感情冇得用呢d黎衡量
更加唔係你付出左幾多就必然係收返幾多
你所講既差別待遇
可能真係以前細個第一次拍拖佢唔識做啦
又或者殘忍d咁講佢愛新女多過你好多
現實就係咁,你要學識接納
而家你不停chur佢迫佢
只會令佢越黎越反感
不如收手,我相信幾年後你回顧呢件事
就會知道係幾唔值得你咁執著
我都曾經好似你咁,覺得點解我對佢咁好都打動唔到佢
但正如我上面所講,你付出左,佢唔係必然要回報返比你
有回報係你幸運,遇到兩情相悅既人
但係現實又有幾多對情侶係咁
你先19歲,呢個唔得咪下個囉
時間可以令你慢慢好返
屌睇到一樓後半部就覺得樓主CLS小學雞
唔知點解總係覺得新女係無辜
然後有人講左真相, 原來新女係你同EX分手後一段時間識
完全係無辜啊!! 你憑乜搞鳩人?
你自己過左8 個月都MOVE ON唔到關人撚事?!
你試下你將來溝到條仔, 條仔同EX分開左幾個月先同你一齊
但條仔嘅EX周街PO IG唱鳩衰你?!!

樓主超級幼稚
好明白點解你男朋友飛你
新女樣貌身材如何唔係重點
重點係你ON9到男人情願要肥婆都唔要你
空有外表(自稱), 胸無內涵
執到喊三聲

樓主充分發揮乜野叫魚蛋論
你條仔仆街就梗架喇
不過你依啲又蠢又煩又on9既人更加無撚得救
淨係睇字已經覺得你好撚煩想煎巴你
我都覺得做人唔需要做到聖人咁,俾人hurt完都唔可以報復

上面勸佢收手果d,例如疑似新女友個哥果d,有無真係設身處地諗下樓主感受?
又或者樓主真係成熟左既,又點解唔識得為當初傷害過既人道歉?連道歉咁簡單既野都唔識,你旨意佢會俾到你個妹幸福?

但點都好,樓主做野唔好犯法,同最好唔好傷害埋d無辜既人,例如新女友都真係無得罪你既
又或者樓主ex真係成熟左
same
屯天元真係
MK童黨 19仲咁幼稚
仲要4年前一齊 即係15歲
呢個世界好多人犯賤, 樓豬就係其中一個
佢呢d只係正常女仔會諗既野咋喎
我係對佢女友唔公平,亦做得好幼稚
但唔厚道先嘅係佢
,佢對我做咁多事一句道歉都唔肯
佢亦故意及張揚地做盡一切我會受傷嘅行為
而且,無論係上次ig我公開佢

喂屌你自己都知 你仲做?
因為「你覺得」條仔對你唔厚道
條女咩都無做就要比你公審 而唔係公審條仔?
仲想要人道歉? 定係你先係需要道歉嗰個?
就算只係分手1日都好 人地有權過新嘅生活
佢分開咗更加無必要睇你面色做人 都唔需要照顧你感受
佢post乜嘢到底關你咩事?
傷害到你?你可以選擇唔睇
佢唔面對你 咁點?你吹得佢漲?
是非黑白唔識分都算 無邏輯思考能力?
係咪以為個世界圍撚住你轉 每個人都要睇你頭做人?
睇完你做過啲乜嘢 做到自己咁難睇
就知點解佢唔撚要你 鍾意新女多過你
真係好撚肉酸 成個怨婦咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞