你問我點解咁對你 你有冇諗過自己做咗啲咩

290 回覆
430 Like 143 Dislike
其實我當初冇ig po佢出嚟
只不過係文字數佢嘅不是
不過佢居然私底下開Po 同條女嘅合照話我八婆
然後再搵其他朋友叫我收手話佢冇做錯
嗰一刻我覺得 反正佢都係咁話我就做俾佢睇
佢除咗拍拖嗰陣時咁樣對我
佢到而家連一句正面嘅道歉都唔願意
然後不斷搵身邊嘅人去同我講嘢
上面除咗自認話識我嗰個
都唔知仲有幾多個係佢派入嚟
要計較輸䇔既話叫咩愛情?愛情係你付出都唔去計較,係阿,佢係無理會過你既付出,咪代表佢唔多愛你囉,留多D 精力裝備自己溝過第二條仔好過仲浪費時間先D 無將來既人身上。
屌你19 歲仲後生,你記住唔好搵番咁既人咪得囉,由得條垃圾女同條垃圾仔雙宿雙妻睇佢地幾時散好過,你將來既人生都唔會再有佢起你心到佔一席位啦。
你無野可以輸,但你開心咩?唔空虛咩?沉靜下反思下自己都有無不足之處,無人絕對岩同錯,timing 唔岩囉,尊嚴留番俾自己,女仔黎架你
浪費時間

唔鍾意你搵一百種理由都得
鍾意樣衰肥婆唔需要理由
好多人勸世
你做埋啲咁既野仲想人地同你道歉
就算條仔真係有錯都好 佢見到個痴線婆係咁咬住佢狂吠都唔會想同個咁既人道歉
感情係唔公平 你亦唔需要佢既道歉黎令自己䆁懷
因為呢個係你自己需要學習同面對既課題
你可以繼續做呢啲核突幼稚野 但如果你目標係佢向你道歉 你一定唔會成功
睇撚到炆
又要講佢咁仆街又唔會po佢上連登on99咁
我唔撚識你 我都唔撚識條仔
唔好以為幫條仔口嘅一定係打手啦
係你自己真係做錯咗啊
我有睇開你ig 假設我無認錯人

無記錯嘅話 你一開始係限時動態post咗2/3個條女嘅相啊 暗串人肥一大堆好撚酸嘅文字
跟住先post條仔鬧你 你講啲唔講啲想搏唔知嘅人同情你?
我一開始睇仲以為條女搶你條仔啦
追完po原來唔係 分開咗8個月人地都唔畀有新女
明明自己唔算好差 稱唔上靚但都唔係柒
但你搞到自己好撚肉酸 你放過人地當放過自己啦好無
講咁耐圖都無張,抵你輸俾肥婆
多人follow咁威
放手啦 留番啲尊嚴比自己
第時既你見到而家既自己成個怨婦咁 一定會覺得自己好on9
講咁耐圖都無幅
樓主幾歲 好幼稚
唔愛你就唔愛你架啦 就算嗰個人差過你佢都可以愛佢架
Take it easy咪算 大方啲 總好過依家連智商情商都輸埋
唔俾圖都留個IG我地自己上去睇
其實點解佢要同你道歉
加油樓豬
浪費自己青春係一個唔值得嘅人身上
樓主你傷心係正常 因為你著緊呢段感情
但係打啲野真係顯得你好幼稚 發晦氣咁
既然挽回唔到 不如好好放低
即使放低唔到 你可以嬲可以恨
而唔係要係public ig將你既想法(仲要唔知有無加鹽加醋)話比全世界知
人地只會當食花生睇戲咁
樓主係咪小學生

打D野咁撚小學雞
返5p傾啦屌你老尾 現實生活有咩唔如意就放上child登要脅人咁 係就放相 得個講 去講故台啦
見到你咁講野就明點解你ex會咁樣 性格同心地都好重要嫁
本身覺得你好慘
但睇到一半你行為都幾幼稚唔大體
同埋條新女係第三者定點先
如果佢唔知你存在又唔關佢事啫 洗唔洗公審
係都公審條仔先啦
定你平時d 行為搞到佢唔敢帶你見人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞