你問我點解咁對你 你有冇諗過自己做咗啲咩

290 回覆
430 Like 143 Dislike
收檔囉樓主
樓豬去左邊
係咪衰呢樓主
本來就算你幾幼稚都好,幾唔理性都好,都其實好多人同情你,因為都有所共鳴既

但係你講d唔講d,爆左係私影就沒架啦!而且肯撚定一面倒 覺得你呢挺mk雞抵撚死
你個ex最錯就係拖住你4年
講真,咩樣靚身材正,好明顯個胸係影相嗰時硬擠出黎,睇返沙灘條片都睇得出上面冇咩料。個鼻 ...... 算啦其他人都講咗。

話人新女友係肥西,可能人哋上面好有料,少少肉地,冇你講得咁差。

再加上成個 PO 啲幼稚言論,佢唔愛你真係太正常。

你有冇諗過你搵佢嗰時,佢答你嗰句 「我都係」,唔係講緊你,而係新女友?
「我都係非佢不可」嘅意思先會合理。如果早兩日表白同新女友一齊,就唔洗以單身身份應對你,睇你求復合。甚至可能因為咁,所以先會光速同新女一齊 (鳩估)
點睇個前文後理都唔會係嗰時仲鐘意你囉。

樓主,鐘意一個人係唔會捨得佢喊,唔好咁唔識諗啦。

就一個普通人角度,都會覺得你前度冇做錯,甚至畀你咁樣怨婦式對待好慘。分開咗八個月啦,唔好仲以為對方個心諗住你啦。講到尾,咪又係唔忿氣前度對新女友好?
屌原來係私影雞 抵啦
樓主去哪兒
都輸哂啦
Cls
樓主個臭雞自己有新男朋友 ->六道仙人
又唔俾之前條仔有女朋友同對女朋友好D
六道仙人睇撚住俾樓主帽事
屌你咩 本來j緊樓主個pat 你爆人ig宜家冇得睇啦 你話係咪衰

咦咁快del哂啲相啊
我有cap低喎 俾返你睇啦
條友話新女肥西但自己都唔係特別好遮
對事唔對人
佢咁都算係肥西?
你食開排骨?

骨架粗 睇埋個頭就知本身係肥西
樓主係咪有馬騮嘅基因? 好柒呀屌
仙人咁嘅taste.......
你真係好傻豬
依家你都仲係輸家 你睇下你到依家仲咁在意人地對你或者任何感受 感覺
感情用事既人永遠最大輸家 亦係最可憐既人
有種人 對愛情根本唔係愛與唔愛 有情與無 而係需要 同有供應 根本唔會有任何感覺 你咪貼埋街招囉 仍然可以無事無幹周街走 知唔知點解你呢啲人永遠都玩唔起 就係衰太有感情 其實所以野都只係一個有利可圖既物品 做咩要因為咁而憎恨或憤怒?
好肥
見到你咁講野就知你麻撚煩 飛得好呀佢
我記得樓主生日禮物個post
加油 you really deserve better
自膠 生日禮物post好似係第二個
遮係話緊樓主囉
樓主驚到ac 都del埋 又話無野輸得
今朝仲勸緊樓主 收工一睇
除左攞架黎丟都唔知仲有咩評價
一早見勢色唔對自動收皮咪算
又要樣樣駁嘴合理化自己
最後俾人起埋底
點解你會放呢啲story上網
咁樣俾人睇你好鍾意咩
好明白你咩感受 我嗰時都有問佢點解唔放我上IG😂
跟住佢就話 要知自然知㗎啦洗咩咁刻意 咁我都以為佢係唔想咁高調啦 點知屌佢老母 同左第二個一齊之後即刻Post上IG 所以話呢 真係鍾意既駛乜咁多藉口 事後先知俾人當係水泡
樓主同條新女都係豬西
不過樓主連腦都無
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞